Klopp sender svada mod modstander efter Liverpools kollaps

16x9
Jürgen Klopp var irriteret over, at banen på The Hawthorns ikke blev vandet i pausen. Foto: Lindsey Parnaby / Ritzau Scanpix

Liverpool var foran 2-0 mod West Bromwich, men måtte rejse fra The Hawthorns med blot et enkelt point.

Liverpool-manager Jürgen Klopp havde svært ved at skjule sin irritation over manglende vanding af banen og to tabte point mod West Bromwich lørdag eftermiddag.

Premier Leagues bundprop gav kun græstæppet vand før kampen - og ikke igen i pausen - og det var ikke ligefrem en fordel for Liverpool, lød det fra tyskeren.

- Det var en svær kamp, eftersom banen blev tørrere og tørrere, sagde Jürgen Klopp ifølge TV 2 Norge og understregede efterfølgende betydningen af, at banen er våd.

- Det gør en kæmpe forskel. Vander de banen, kan man spille pasningsspil. Har du bolden i luften hele tiden, som West Bromwich, har du ikke behov for det.

- Vi må lære at håndtere det, og næste sæson kan de (West Bromwich, red.) spille med tør bane i Championship, fortsatte Klopp.

Liverpool-chefen indrømmede dog, at han ville have holdt mund om banens beskaffenhed, hvis Liverpool var taget fra The Hawthorns med tre point.

- Det er op til hjemmeholdet, om det vil vande banen eller ej. Jeg ville med 100 procents sikkerhed ikke have sagt noget, hvis vi havde vundet, sagde Jürgen Klopp.

- Men det er, hvad jeg så gennem kampen. Vi spillede ikke en strålende kamp, men vi var gode nok til at vinde.

West Bromwich afviser bevidst træk

I West Bromwich-lejren benægter de, at det var en bevidst strategi ikke at vande banen mellem de to halvlege.

- Det var varmt i dag, og vi vandede før kampen, men det tørrede ud. Det er samme forhold for begge hold. Det var ingen taktik, sagde West Bromwich-vikaren Darren Moore ifølge TV 2 Norge.

- Vi tænkte ikke på det og fokuserede bare på kampen.

Selv om det blev til et enkelt point kan West Bromwich blive det første Premier League-hold, der rykker ned i denne sæson.

Det sker søndag, hvis Swansea tager point mod Manchester City.

Liverpool er fortsat på tredjepladsen. Tre point efter Manchester United og tre point foran Tottenham.