Danske mestre køber midtbanetalent - udlejer ham til AC Horsens

16x9

Sammy Skytte har skrevet under med FC Midtjylland, der udlejer ham til AC Horsens for den kommende sæson.

Silkeborgs 21-årige midtbanetalent Sammy Skytte skifter til de danske mestre FC Midtjylland. Det skriver klubben på sin hjemmeside

- Sammy er en dygtig midtbanespiller, som arbejder hårdt, og han gør det med en veludviklet defensiv ansvarlighed. Både fysisk og teknisk er Sammy en spiller med et stort potentiale, og han har allerede bevist sig i Superligaen for Silkeborg IF. Det er afgjort en spiller, vi forventer at få stor gavn af på MCH Arena i fremtiden, siger sportschef Svend Graversen.

Også Skytte selv glæder sig over skiftet, der betyder, at han undgår at rykke med ned i 1. division.

- Det er en klub, som værner om sine spillere og sørger for videresalg, når spillerne er klar til næste skridt i karrieren, så for mig er det et rigtig godt match, siger den nu tidligere Silkeborg-spiller.

Inden han kan tørne ud for det midtjyske mesterhold, skal han spille en sæson på leje i AC Horsens.

- Horsens gjorde det flot i den forgangne sæson, og jeg er en stor beundrer af Bo Henriksen som træner, så jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham. Derudover gavner det mig at få endnu flere Superligakampe og mere erfaring på mit CV, så jeg står endnu stærkere, når jeg vender tilbage til FC Midtjylland.

Sammy Skytte har underskrevet en femårig aftale med Herning-klubben.