Ny verdensmester på vej - eksperter udpeger deres VM-favorit

16x9
Selvom Tyskland vandt VM i 2014, er de ifølge vores eksperter ikke det oplagte bud på en favorit. Foto: Thilo Schmuelgen / Ritzau Scanpix

Brasilien er de store favoritter ifølge flertallet af TV 2 SPORTs eksperter. Ingen af dem peger på Tyskland.

Da Mario Götze sendte bolden i nettet i overtiden i VM-finalen for fire år siden mellem Tyskland og Argentina, sparkede han den fjerde VM-pokal af slagsen hjem til Tyskland.

En femte af slagsen er Tyskland ifølge TV 2 SPORTs eksperter ikke den største favorit til at sikre sig.

Hos bookmakerne er der hård kamp mellem netop Tyskland og Brasilien om at være de største favoritter til at vinde VM. Den kamp ser Brasilien ifølge ekspertpanelet altså ud til at vinde. De ligger i overhalingsbanen til at udbygge deres forspring i kampen om flest VM-titler i historien, hvor de jagter den sjette af slagsen.

Verdensmestre

  • Brasilien: 5
  • Tyskland: 4
  • Italien: 4
  • Argentina: 2
  • Uruguay: 2
  • Frankrig: 1
  • England: 1
  • Spanien: 1

Glen Riddersholm: Brasilien

- De har de bedste individuelle spillere, det bedste kollektiv og et veldefineret taktisk koncept med en dygtig træner. Og til forskel fra sidste gang, hvor de var på hjemmebane, hviler der ikke et lige så stort pres på dem - selvom det er Brasilien.

Jan Michaelsen: Argentina

- De har et sindssygt stærkt hold. For Messi er det nok sidste chance, og derfor vil de gå all-in for at gå hele vejen. Jeg synes, de har en stor kvalitet. Jeg tror og håber på Argentina, for Messi mangler lige den sidste pokal.

Peter Sørensen: Frankrig

- De er stærke både defensivt og offensivt, hvor de har fantastiske spillere i verdens bedste klubber. 

Frankrigs stjernebesatte mandskab får Peter Sørensen til at pege på dem som favoritter.
Frankrigs stjernebesatte mandskab får Peter Sørensen til at pege på dem som favoritter. Foto: Gerard Julien / Ritzau Scanpix

Thomas Sørensen: Brasilien

- Det kunne være fedt at se Brasilien vinde, fordi de kommer til at spille noget spændende fodbold. I sidste ende håber jeg, at det bedste hold vinder. Et hold, der ikke fedter sig igennem, men virkelig fortjener det. Og her er Brasilien i hvert fald et godt bud.

Flest af eksperterne tror på Willian, Paulinho, Neymar og resten af Brasilien til VM-titlen.
Flest af eksperterne tror på Willian, Paulinho, Neymar og resten af Brasilien til VM-titlen. Foto: Leonhard Foeger / Ritzau Scanpix

Thomas Frank: Brasilien

- Spanien er mit hjertebarn, men jeg tror ikke, de kan stå distancen mod Brasilien. Jeg ville også ønske, at Argentina kunne vinde på grund af Messi, for så har han det hele. Men jeg tror i sidste ende på Brasilien, fordi de er mest komplette. En stærk bagkæde, stærk midtbane, og så har de folk som Coutinho, Jesus, Neymar, Firmino og Willian foran. Det må være den stærkeste offensiv ved dette VM.