Udskældt Liverpool-målmand gøres til grin efter nyt drop

16x9
Loris Karius droppede også i Champions League-finalen tidligere i år. Foto: Paul Ellis / Ritzau Scanpix

En fejl af Liverpools tyske målmand Loris Karius førte til et mål i en træningskamp tirsdag mod Tranmere.

Loris Karius har næppe haft en god sommer, hvad angår fodbold.

Liverpools tyske målmand fik mere eller mindre skylden for klubbens 1-3-nederlag til Real Madrid i Champions League-finalen i slutningen af maj, efter to store fejl fra hans side førte til spanske scoringer.

Efter kampen kom det så frem, at Karius havde pådraget sig en hjernerystelse under finalen efter et sammenstød med Real Madrids forsvarsspiller Sergio Ramos.

Tirsdag gjorde 25-årige Karius sig igen bemærket på en uheldig måde, da Liverpool spillede en træningskamp mod Tranmere fra den fjerdebedste engelske række.

Her kunne Karius ikke holde fast i bolden efter et frispark, der ellers blev sparket lige på den tyske målmand.

Den manglende evne til at gribe førte til, at bolden røg ud i feltet igen, hvor Tranmeres Jonny Smith var hurtig til at prikke bolden forbi den famlende målmand.

Hænges ud igen

Billeder af episoden har siden gået sin gang på sociale medier, hvor Karius hænges ud for sin fejl.

- Tingene er ikke med Karius lige nu. Han er en taber. Lyder banalt, men vindere vinder, og tabere taber. Han er på den forkerte side, han kommer til at have perioder, hvor han gør det fornuftigt, men i sidste ende vil han droppe igen. Dårlig mentalt, skriver en bruger.

- Karius: farvel og tak. Det dur simpelthen ikke. Kæmpe drop her til aften, lyder det fra en anden.

- Karius er håbløs! Er helt enig. Men, nu er det som sådan ikke os der styrer det ;) Karius kan blive en habil målmand, men ikke i en topklub. Han skal bare have tid, til at få styr på sig selv.

- Han lavede også et fælt drop under opvarmningen til kampen mod Chester. Har du set den? "Oh, for FUCK sake" :D Det er godt nok en katastrofe, hvis Karius starter sæsonen som vores førstevalg!!

Opbakning fra Klopp

Tyskeren får dog støtte af Liverpool-træner Jürgen Klopp.

- Ingen kan lide det mål, men hvis vi snakker om den slags, så var det andet mål, Tranmere scorede, James Milners skyld.

- To gode fodboldspillere laver fejl, men der snakkes kun om den ene. Vi kan ikke gøre det til en historie, hver gang der laves en fejl. Lad os komme videre og få det bedste ud af situationen, siger Klopp til den britiske avis The Guardian.

Loris Karius kom til Liverpool i 2016 fra den tyske klub Mainz.