Tidligere holdkammerat forklarer Ronaldos skifte: - Han er besat af Messi

Ryan Giggs mener, at Cristiano Ronaldos skifte til Juventus skyldes, at portugiseren er besat af tanken om at være bedre end Messi.

Det er nok de færreste, der kan sige sig fri for at have løftet et øjenbryn, da de første gang hørte nyheden om Cristiano Ronaldos skifte fra Real Madrid til Juventus.

En af verdensstjernens tidligere holdkammerater i Manchester United havde da heller ikke set den komme.

- Jeg er overrasket over, at han vil forlade Real Madrid for at tage til Italien, siger Ryan Giggs ifølge ESPN.

Top fem over spillerhandler:

1: Neymar, Barcelona til Paris Saint-Germain (2017) Overgangssum: 1.655 millioner kroner.

2: Kylian Mbappé, Monaco til Paris Saint-Germain (2018) Overgangssum: 1.081 millioner kroner

3: Philippe Coutinho, Liverpool til Barcelona (2018) Overgangssum: 895 millioner kroner

4: Cristiano Ronaldo, Real Madrid til Juventus (2018) Overgangssum: 835 millioner kroner

5: Ousmane Dembélé, Borussia Dortmund til Barcelona (2017) Overgangssum: 783 millioner kroner

Kilde: Wikipedia

Den tidligere fløjspiller, der nu bestrider posten som walisisk landstræner, forklarer skiftet med, at Ronaldo vil bevise, at han - og han alene - er verdens bedste fodboldspiller.

- Han er besat af tanken om at være bedre end Messi. "Jeg gjorde det i England, jeg gjorde det i Spanien, jeg kommer til at gøre det i Italien, og jeg har gjort det med Portugal." Måske vil det være hans argument, når han tænker: "Er jeg bedre end Messi?"

Laudrup var også overrasket

Skiftet kom også bag på Michael Laudrup, der er ekspert hos TV 2 SPORT under VM i fodbold. Særligt Ronaldos konktraktlængde i det italienske kom bag den danske tidligere Real Madrid- og Juventusspiller.

- Jeg er meget overrasket. Det tror jeg, de fleste inden for fodboldverdenen er. Vi taler om en spiller, som er godt oppe i årene efterhånden (33 år, red.). Alligevel hører vi, at han har lavet en 4-årig kontrakt. Han er jo et fysisk pragteksemplar, men alligevel kommer det som en kæmpe overraskelse, at han skifter nu, lød Laudrups umiddelbare reaktion på skiftet.

Det til trods ville den tidligere landsholdsanfører ikke gå så langt som at kalde skiftet et skridt ned for Ronaldo.

- Juventus er en kæmpe klub. Det kan godt være, at den ikke har vundet alle de Champions League-titler i de senere år som Real Madrid, men det er en af de absolut største klubber i verden.

Cristiano Ronaldo nåede at score 450 mål i 438 kampe for den madrilenske storklub. Den portugisiske verdensstjerne har kostet Juventus i omegnen af 835 millioner kroner.