Ét mål betyder mest for Zlatan: - Jeg gav dem en gave for livet

Zlatan Ibrahimovic har scoret 498 mål i karrieren og ser tilbage på den scoring, der betød mest.

Selvom det kun var en venskabskamp, var det på mange måder en kamp til historiebøgerne og et evigt minde om superstjernen Zlatan Ibrahimovic.

Den 14. november 2012 var 50.000 mennesker på Friends Arena i Stockholm vidne til Sveriges 4-2-sejr over England, hvor Ibrahimovic stod for alle fire svenske scoringer.

Scoringen til 4-2 var af en anden verden, da Zlatan Ibrahimovic med et saksespark uden for feltet sendte bolden i det tomme engelske mål.

- Jeg har scoret nogle mål, som folk kommer til at huske, men det, som folk vil huske for evigt, er det mod England på grund af mit forhold til englænderne. I starten snakkede de meget, men jeg gav dem en gave for livet, siger Zlatan Ibrahimovic ifølge Fotbollskanalen.

Tidligere i sin karriere havde svenskeren et anstrengt forhold til England og især den engelske presse. Ifølge BBC var han blevet mødt af spørgsmål om, hvorfor han aldrig kunne score mod engelske modstandere.

I 2010 svarede han ifølge det engelske medie, at de bare skulle vente og se. "Jeg skal nok vise jer det." Det gjorde han så i særdeleshed den efterårsdag i 2012.

Knap seks år senere er svenskeren havde i USA og Los Angeles Galaxy, hvor den 36-årige svensker fortsætter med at lave mål på samlebånd.

Faktisk er han nu kun 2 scoringer fra at nå sin scoring nummer 500.

- Det betyder meget. I starten af min karriere talte folk om, at jeg var god, men at jeg ikke scorede nok mål. Det var kritik, der motiverede mig. Nu er jeg 2 mål fra 500, og jeg er rigtig glad og stolt, siger Ibrahimovic.

Han kan runde mål nummer 500 natten til søndag, når Los Angeles Galaxy møder Minnesota United.