Ronaldo var midtpunkt, da fans forventeligt afbrød Juventus-kamp

16x9
Cristiano Ronaldo var dagens mest populære mand i Torino. Foto: Massimo Pinca / Ritzau Scanpix

Kampen mellem Juventus' første- og andethold endte 5-0 til førstnævnte, efter at fredelige fans afbrød kampen.

Tilskuerne bestemmer, hvornår kampen slutter.

Det lyder fjollet, og det er det egentlig også. Den årlige opvisningskamp mellem Juventus' første- og andethold har den skøre tradition, at spillerne ikke ved, hvor længe de skal spille. I år fik nyindkøbte Cristiano Ronaldo og resten af Juventus' stjerner kun lov til at spille 72 minutter på Villar Perosa foran de omkring 5.000 heldige Juventus-tilhængere, som havde fået fingre i de eftertragtede billetter.

En spændende dag i en særlig atmosfære

Cristiano Ronaldo

Her fik de en forsmag på, hvad de kan forvente af deres portugisiske superstjerne i den kommende sæson, da han kun skulle bruge otte minutter på at bringe førsteholdet foran. Da kampen blev afbrudt i det 72. minut, stod der 5-0 på måltavlen.

- Baneinvasion tvinger kampen til at blive afbrudt. Det ender 5-0, skriver Juventus på sin Twitter.

Det hele handlede om Ronaldo

Søndagens kamp var Ronaldos første for Juventus, efter de italienske mestre offentliggjorde det spektakulære køb. Ronaldo har nemlig holdt pause efter en sommer, der har budt på VM.

Ronaldos ferie er slut, og hvis han ikke allerede havde bemærket det i Torinos gader, så fik han det i hvert fald at føle på Villar Perosa: Portugiseren er meget populær.

Sikkerhedsvagter måtte således beskytte Ronaldo fra de velmenende, men dog insisterende fans, som invaderede banen. Det hele blev dog afviklet med smil og afslappet stemning.

Efter at have haft til opgave at imponere på banen, var hans næste opgave autografskrivning. En opgave, han så ud til at klare fint og kunne lide.

- En spændende dag i en særlig atmosfære, der fortæller den vindende historie om Juve. Tak til alle fans for den store kærlighed, skriver Ronaldo på sin Twitter.

Ronaldo og Juventus sparker Serie A-sæsonen i gang på lørdag mod Chievo.

Sidste år varede kampen på Villar Perosa 50 minutter.

Herunder er der stemningsbilleder fra invasionen og kampen: