- Simpelthen skandaløst, siger Horsens-træner

16x9
Bo Henriksen var ikke tilfreds efter kampen mod FCM. Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix Denmark

Bo Henriksen mener, at dommeren traf en skandaløs beslutning, da han tildelte FC Midtjylland et straffespark.

AC Horsens måtte forlade Herning med et 0-3-nederlag i søndagens sene Superliga-kamp mod FC Midtjylland, hvor Jakob Poulsen, Gustav Wikheim og Mayron George stod for scoringerne.

Poulsens scoring kom efter et straffespark, hvor Mads Juel Andersen fra Horsens blev udvist, og den kendelse er gæsternes træner Bo Henriksen langt fra tilfreds med.

- Vi gør alt, vi skal, indtil dommeren (Michael Johansen, red.) træffer den beslutning. Det er en skandaløs beslutning, simpelthen skandaløs.

- Han dømmer et straffespark, der ikke er der. Derudover bliver vi dobbeltstraffet gennem det røde kort, siger Horsens-træneren.

FCM burde have set rødt

Henriksen er heller ikke tilfreds med FC Midtjyllands Paul Onuachu, som, han mener, burde have været vist ud for film.

- Jeg har set situationen fire gange, og Paul burde have fået et gult kort for film og dermed vist ud. Det ændrer naturligvis fodboldkampe, når nogen laver fejl, og jeg tror ikke på, at der er nogen dommere, som gør det med vilje.

Bo Henriksen mener desuden, at dommerens indsats burde blive kigget igennem efterfølgende.

- Jeg glæder mig til at se, hvad dommerbedømmerne mener om præstationen. I min verden skal den i hvert fald evalueres.

- Det er ikke mig, der skal afgøre det, men det er kritisabelt at få sådanne domme mod sig to weekender i træk. Der skal man være 1000 procent sikker, og det kan han i hvert fald ikke have været, udtaler Henriksen.

På trods af dommerpræstationen er Horsens-træneren tilfreds med spillernes indsats på banen.

- Vi er godt med i de første 25 minutter. Før det røde kort har de ikke et skud på mål, og de skaber intet som helst, slutter Bo Henriksen.