Cornelius skifter klub efter brændt straffe – skal møde FCK igen

16x9
Atalantas Andreas Cornelius brænder straffespark under Europa League kampen mellem FCK-Atalanta i Parken. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Andreas Cornelius skifter fra italienske Atalanta til franske Bordeaux på en lejeaftale. Dermed kan han komme til at møde FCK igen i Europa League.

Torsdag sparkede Andreas Cornelius sin klub Atalanta ud af Europa League, da han brændte et straffespark mod FCK.

Fredag kan den danske angriber så se frem til endnu et møde med sin tidligere danske klub.

Andreas Cornelius skifter nemlig fra Serie A-klubben Atalanta til Ligue 1-klubben Bordeaux, der fredag trak FC København i Europa League-gruppespillet.

Landsholdsangriberen skifter til den franske klub på et etårig lejeaftale.

I Bordeaux bliver Cornelius klubkammerat med den danske midtbanespiller Lukas Lerager, der torsdag aften spillede en hovedrolle i Bordeaux' kvalifikation til Europa League, hvor han lagde op til den første Bordeaux-scoring mod Gent.

Var tilfreds i Atalanta

Andreas Cornelius’ agent har tidligere i dette transfervindue luftet sin frustration over Atalanta, der har angiveligt har afslået et tilbud på den danske angriber.

Efter opgøret mod FCK torsdag aften spurgte TV 2 SPORT Cornelius, om han var tilfreds i Atalanta. Det bekræftede angriberen, at han var.

- Indtil videre er jeg tilfreds. Jeg spillede over 30 kampe i sidste sæson, og så må vi se, hvordan det kommer til at gå i år.

Andreas Cornelius skiftede i sidste sæson fra FCK til Atalanta.