OB henter Bashkim Kadrii hjem

16x9
Bashkim Kadrii har tidligere spillet for den fynske klub. Foto: Claus Fisker / Scanpix Denmark

Bashkim Kadrii skifter fra FC København til OB i Superligaen. Kadrii har indgået en fireårig kontrakt, meddeler OB.

OB har fredag købt Bashkim Kadrii i FCK. 27-årige Kadrii, der i 2014 skiftede fra OB til FCK, har underskrevet en 4-årig aftale, der gælder frem til sommeren 2022.

- Jeg har haft fede oplevelser med FCK, men nu glæder jeg mig meget til at komme tilbage til OB og spille en masse fodbold. Der skal lyde en tak til alle i FCK og ikke mindst fansene, som jeg altid har fået en fantastisk opbakning fra,” siger Bashkim i en pressemeddelelse på FCK's hjemmeside.

Kadrii fik en rigtig god start på sin tid i FC København, men blev senere alvorligt skadet, og har siden ikke formået at spille sig tilbage på det danske storhold.

For Bashkim Kadrii bliver det et gensyn med OB, som han repræsenteret fra sine første seniorår til han var 23.

- Jeg kender klubben og alt det, den står for, og jeg kender stadig en del mennesker i og omkring OB, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med igen. Jeg har udviklet mig meget, siden sidst jeg var i OB, og det gælder både i forhold til, at jeg er blevet ældre og mere bevidst omkring mig selv og det, der kan gøre mig til en god spiller for mit hold. Så jeg ser frem til at komme tilbage til Ådalen, siger Bashkim Kadrii i pressemeddelelsen fra OB.

Cheftræner Jakob Michelsen forventer, at OB-offensiven får et markant løft med tilgangen af Kadrii. 

- Det seneste halve år har understreget, at han er i fuld gang med at forløse det potentiale, han har, og jeg er sikker på, at han vil blive endnu stærkere, nu hvor han har sin fremtid på plads i et mere langsigtet perspektiv, siger Jakob Michelsen

Bashkim Kadrii er noteret for 117 kampe i OB-trøjen, og det er blevet til 19 scoringer. Begge dele kan han nu bygge videre på, når han atter trækker den stribede trøje over hovedet. Fremover kommer han til at optræde med nummer 9 på ryggen.

Han spillede i OB fra 2009 til 2014. Her kom han til fra B93, og hurtigt fik han vist sit talent og sine evner, hvilket gjorde ham interessant for både landshold og andre klubber. I 2014 gik turen videre til FCK, og efter lejeophold i USA og Jylland, er Bashkim nu tilbage i Ådalen.