Juventus-stjerne spyttede modstander i hovedet

Douglas Costa nåede at få en halv time på banen, inden han fik det røde kort i Serie A-kampen mod Sassuolo.

Først et slag i hovedet med albuen. Så en skalle. Til sidst en spytklat i hovedet på klods hold.

Sassuolos Federico di Francesco blev på ingen måde skånet, da han dybt inde i overtiden var involveret i en duel med Juventus-spilleren Douglas Costa.

Først valgte kampens dommer at fløjte frispark, da Costa svingede en albue i hovedet på Francesco. Inden spillet nåede at blive sat i gang igen, fortsatte mundhuggeriet mellem de to spillere. Costa blev så opildnet af diskussionen, at han nikkede sin modstander en skalle. Lige foran dommeren vel at mærke.

Juventus-spilleren, som blev skiftet ind efter en time, slap med et gult kort for de to episoder.

Men efter at have set episoden igennem via VAR (Video Assistant Referee, red.) kunne dommeren dog konstatere, at Costa også havde spyttet Francesco i hovedet fra cirka 30 centimers afstand. Det takserede dommeren til et rødt kort.

'Må ikke ske'

Costa undskyldte efter kampen for sine handlinger. Men ikke over for Francesco.

- Jeg vil gerne undskylde til alle Juventus-fans for denne reaktion. Jeg undskylder også til mine holdkammerater, som altid er med i gode og dårlige øjeblikke. Jeg er klar over, det var grimt, og jeg undskylder til alle for det. 

- Jeg vil gerne gøre det klart, at denne isolerede hændelse ikke har noget at gøre med, hvad jeg har vist gennem min karriere, skriver Costa på sin Instagram-profil.

På trods af undskyldningen er Juventus' træner, Massimiliano Allegri, ikke tilfreds med sin spillers opførsel.

- Måske han var irriteret over fejlen forinden. Men det er ligegyldigt, for sådan noget må simpelthen ikke ske, siger Allegri til Sky Sport Italia og fortæller, at Costa vil få en bøde af klubben.

Han kan formentlig heller ikke undgå at få flere dages karantæne.

Episoden skete i overtiden af den kamp, hvor Cristiano Ronaldo scorede sit første mål som Juventus-spiller.