Gent bekræfter forhandlinger - Thorup landet i Belgien

Den belgiske klub Gent bekræfter, at klubben er i forhandlinger med FC Midtjylland om Jess Thorup.

Rigtig meget tyder på, at Jess Thorup bliver ny cheftræner for Gent.

Den belgiske klub bekræfter over for TV 2 SPORT, at klubben er tæt på en aftale med FC Midtjyllands mestertræner.

- Der er interesse fra begge sider. Vi har allerede talt med klubben, og der er mere eller mindre en aftale med FC Midtjylland. Vi skal stadig forhandle med Jess Thorup, siger Ivan De Witte, der er formand i Gent, til TV 2 SPORT.

Gent ønsker ikke at gå i detaljer om, hvornår de skal forhandle med Jess Thorup, men klubben bekræfter, at 'det bliver inden for kort tid' samt at Jess Thorup er på vej til Belgien.

Tirsdag eftermiddag har TV 2 SPORT fotograferet Jess Thorup i Billund Lufthavn, hvor et fly har afgang mod Belgien klokken 18.15. Flyet landede senere på aftenen i Bruxelles lufthavn, hvor han gav en kortfattet besked til de fremmødte journalister. 

- Jeg er glad for at være her. Lad os se, hvad der sker i løbet af dagen og aftenen, og så kan vi måske snakkes ved i morgen. 

Gent indtager lige nu en syvendeplads i den bedste belgiske fodboldrække.

- I sådan en situation er det altid godt at have nogle muligheder. Det vigtigste er, at vi vælger den rigtige træner til klubben. Indtil videre har vi lavet nogle undersøgelser. Vi synes, at Jess har en rigtig stærk profil, og han er helt sikkert en person, der vil kunne hjælpe os og være vores træner i et par år, siger Ivan De Witte til TV 2 SPORT.

Formanden for Gent bekræfter, at hvis klubben bliver enige med Jess Thorup, har belgierne indgået en aftale med FC Midtjylland. 

Jess Thorup har tidligere været træner for Esbjerg og det danske U21-landshold, inden danskeren i 2015 blev træner for FC Midtjylland, som han i sidste sæson gjorde til dansk mester.