Det var ikke køn fodbold, erkender Simon Kjær

16x9
Resultatet betyder, at Danmark topper gruppen med fire point efter to kampe, imens Irland er sidst med et point. Foto: Peter Cziborra / Ritzau Scanpix

Danskerne havde svært ved at bryde irlænderne ned, og det resulterede i ét point.

Det var ikke det sprudlende, offensive spil, som hverken Danmark og Irland havde fundet frem lørdag aften, da de to nationer mødtes i Nations League-turneringen.

Kampen var præget af taktisk spil fra begge mandskaber, og det betød, at de 22 mand kunne forlade banen i Dublin med et 0-0-resultat.

Og den danske landsholdanfører, Simon Kjær, erkender, at det var svært at bryde igennem den irske defensiv.

- Jeg synes ikke, at spillet var idéforladt. Der var situationer, hvor de havde deres idéer, og jeg synes også, at de spillede efter dem. Var det kønt fodbold? Nej, det var det absolut ikke. Var det svært at bryde ned? Ja, det var det, siger han efter kampen til Kanal 5.

- Jeg vil ikke stå her og sige, at vi manglede Christian (Eriksen, red.). Vi skal også være i stand til at spille uden ham. Det er en fin læring, og der er ting, vi skal arbejde med. 

Resultatet betyder, at Danmark topper gruppen med fire point efter to kampe, imens Irland er sidst med et point. Wales, der er det sidste hold i gruppen, har tre point.

Stillingen efter to kampe

Nations League B - gruppe 4

  1. Danmark 4 point (2-0)
  2. Wales 3 point (4-3)
  3. Irland 1 point (1-4)

Gruppevinderne rykker op i A-rækken, samtidig med at en førsteplads giver en ekstra chance for at kvalificere sig til EM-slutrunden i 2020. Læs mere om Nations League-formatet her.