- Hele ens identitet ryger på en måde, siger Bendtner om at være skadet

16x9
Nicklas Bendtner blev topscorer i den norske Eliteserie sidste sæson med 19 mål. Foto: Lee Smith / Ritzau Scanpix

Siden august har Nicklas Bendtner siddet ude med en muskelskade i baglåret, men nu er han tilbage på holdkortet.

I de seneste måneder har Nicklas Bendtner været langt fra toppen, hvor man ellers plejer at finde ham på fodboldbanen.

Danskeren har nemlig siddet ude med en skade i baglåret siden august, men nu er han tilbage på fodboldbanen, inden Rosenborg søndag møder Lilleström.

Den danske angriber er glad for at være tilbage efter et hårdt skadesforløb.

- Det er som om, at hele ens identitet på en eller anden måde ryger, fordi du ikke kan bidrage og gøre det, du holder af – og gøre det, som dit job egentlig er. Du ligger egentlig bare og venter på, at tingene bliver bedre.

- Det er jo også noget, der påvirker ens humør i forskellige retninger. Men man arbejder hårdt på at komme tilbage, og det er jeg nu, så jeg glæder mig egentlig bare til de to sidste måneder, siger Nicklas Bendtner til Rosenborgs Facebookside.

Han blev skadet i en Europa League-kamp mod makedonske KF Shkendija i august.

Danskeren forsøgte sig i situationen med et langskud, men lige efter han havde sparket til bolden, tog han sig til baglåret og måtte udgå af opgøret.

- Det var ikke en skade, jeg havde prøvet før, så det var lidt ubehageligt, at jeg ikke kunne løbe eller noget som helst i næsten en måned. Jeg kunne godt mærke, at det var noget anderledes noget, end jeg havde prøvet før, fortæller han.

Rosenborg ligger med 53 point nummer ét i den norske liga, Eliteserien. Holdets nærmeste konkurrent er Brann, der indtager andenpladsen med 49 point. Der resterer fem spillerunder i den norske liga.