Ronaldo husker ikke sit drømmemål: - Jeg er nødt til at se det igen

Den portugisiske stjerne står noteret for mange mål i sin karriere, og lørdagens kampafgørende er et af de bedre af slagsen.

To berøringer efterfulgt af et hårdt og velplaceret spark fra kanten af feltet i højre side er det, man taler om efter Juventus’ 2-1-sejr over Empoli i Serie A.

Sparket blev sendt af sted af Cristiano Ronaldo, der viste prøver på, hvorfor den italienske storklub hentede den portugisiske stjerne til Torino i sommer. Jublen fra medspillere og medrejsende fans indkapslede meget godt, hvad der netop var sket: De havde alle været vidner til et drømmemål.

Men Cristiano Ronaldos syvende af slagsen i den stribede trøje står ikke lige frisk i erindringen for alle.

- Jeg husker ikke mit mål særlig godt. Jeg er nødt til at se det igen. Det skete så hurtigt. Jeg var selvsikker og gik efter det, siger han til Skysports efter kampen.

Ronaldo taler om ’mit mål’ i ental, selvom han inden det flotte sejrsmål havde udlignet på et straffespark. Der er dog ingen tvivl om, hvilket af målene, der bliver talt om søndag. Ligesom der heller ikke er tvivl om, at det er Juventus’ nummer syvs bedste mål for klubben - og kunne det times bedre, end at det også er nummer syvs syvende mål for Juventus? Nok ikke.

Juventus er uovervindelig

Med sejren fortsætter Italiens mest vindende klub, som har 34 Serie A-titler, sin flotte sæsonstart, som tæller ni sejre, en enkelt pointdeling og en førsteplads.

- Det var en hård kamp. Vi vidste, det ville blive kompliceret. Vores træner havde forventet det, og vi håndterede det godt, siger Ronaldo.

Juventus’ træner, Massimiliano Allegri, havde én spiller at takke for sejren efter kampen, og det var portugiseren med de to mål.

- Vi vandt takket være en indsats fra en ekstraordinær spiller, siger han og fortsætter:

- Jeg håber, de viser det mål for børn, så de kan prøve at gentage det. Børn har brug for mere træning end teori.

Cristiano Ronaldo har med sine to mål lørdag scoret 578 mål i sin karriere ifølge Transfermarkt.