Kolleger sender hilsner til alvorligt skadet Arsenal-angriber

16x9
Danny Welbeck blev skadet i torsdagens kamp mod Sporting Lissabon. Foto: Eddie Keogh / Ritzau Scanpix

Danny Welbeck tilses på hospitalet, og Arsenal meddeler fredag eftermiddag, at de melder noget ud om skadens omfang i løbet af de næste 72 timer.

Danny Welbeck gennemlever i øjeblikket det, ingen fodboldspiller ønsker.

Den engelske Arsenal-angriber ligger i øjeblikket på hospitalet, efter at han en halv time inde i torsdagens Europa League-opgør mod Sporting Lissabon måtte forlade banen med en ankelskade.

Det meddeler London-klubben fredag eftermiddag på sin hjemmeside:

- En alvorlig skade i højre ankel. Danny forbliver på hospitalet og vil fortsat blive undersøgt. En yderligere opdatering vil blive udstedt i løbet af de næste 72 timer.

Billederne talte deres tydelige sprog, da Welbeck vred sig rundt i græsset i smerte med en højre ankel, som ikke sad dér, hvor den normalt skal sidde. Arsenal vil endnu ikke spekulere i, hvor længe han forventes at sidde ude.

Der er dog ingen tvivl om, at skaden betragtes som kritisk ud over det sædvanlige. Således var Arsenal samt manager Unai Emery ude på Twitter og sende varme tanker i retning mod den 27-årige angriber.

- Vær stærk, skriver Arsenal.

- Endnu en grund til at kæmpe og vinde på søndag. Hele Arsenal er med dig. Håber at se dit smil og mærke din energi igen, Danny, skriver Unai Emery.

Hilsner fra tidligere holdkammerater

Ikke kun Arsenal-lejren har været ude på de sociale medier for at støtte Welbeck. Således har mange af hans tidligere holdkammerater fra Manchester United sendt hilsner:

- Welbz (Welbeck). God bedring, broder, skriver Jesse Lingard.

- Helt knust på dine vegne, Welbz. Kom tilbage bedre og stærkere, broder, skriver Ashley Young.

- Håber, at Danny Welbeck bliver helt klar igen efter sin skade, skriver Manchester United.

- God bedring, Welbz. Jeg ved, du kommer tilbage stærkere, skriver Luke Shaw.

- Håber, du bliver hurtigt klar igen, Welbz, skriver Marcus Rashford.

Danny Welbeck spillede i Manchester United i sine ungdomsår og starten af sin seniorkarriere, inden han i 2014 skiftede til Arsenal.

Arsenal-angriberen har kontrakt med London-klubben til sommeren 2019.