Se argentinsk frisparksperle, der satte Milan i gang i vigtig udesejr

Lucas Biglia scorede et pragtmål direkte på frispark, da AC Milan lørdag aften slog bundproppen Chievo Verona på udebane.

Med en spinkel 2-1-sejr over Chievo lægger AC Milan pres på rivalerne fra Inter i kampen om tredjepladsen i Serie A. ’Rossoneri’ har et forspring på fire point ned til Inter, inden de søndag møder SPAL på San Siro.

I kampen mod Chievo stod argentineren Lucas Biglia for kampens højdepunkt, da han efter en halv times spil drejede et frispark op i venstre målhjørne.

Bare ti minutter senere slog bundholdet tilbage. Finske Perparim Hetemaj headede et indlæg i mål og sørgede for udligningen.

AC Milan hentede i vinterens transfervindue den polske målskytte Krzysztof Piatek. I anden halvleg viste han sig endnu en gang som et godt indkøb, da han med målet til 2-1 blev matchvinder for milaneserne.

Piatek har nu scoret otte mål i otte kampe siden sit skifte fra Genoa. Målet sendte samtidig polakken op på en delt førsteplads på topscorerlisten, hvor han ligesom Cristiano Ronaldo og Fabio Quagliarella har lavet 19 sæsonmål.

Chievo Verona har med nederlaget til AC Milan isoleret sig i bunden af Seri A, hvor de med blot ti point har 12 point op til 17. pladsen, der vil sikre klubben overlevelse i den bedste italienske række.