Braithwaite med assist i stort Leganés-resultat mod Real Madrid

Martin Braithwaite og CD Leganés spillede 1-1 hjemme mod Real Madrid. Leganés er nu ti point fra nedrykningsstregen.

Det er lykkedes CD Leganés at besejre Real Madrid i Copa del Rey, og mandag aften lykkedes det også den lille Madrid-klub at drille den store i ligasammenhæng.

På Estadio Municipal de Butarque i udkanten af den spanske hovedstad spillede de to klubber 1-1, og det var første gang, at Leganés hentede point mod Real Madrid i La Liga.

Resultatet betyder, at Martin Braithwaite og Leganés tager endnu et skridt væk fra nedrykningsstregen, mens Real Madrid nu er fire point efter Atlético Madrid på andenpladsen og 13 point efter førerholdet FC Barcelona.

Braithwaite med assist

Leganés kom foran 1-0 kort før pausen. Et indkast blev headet videre til den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite, der lagde bolden tilbage i banen.

Martin Braithwaite lagde op til Jonathan Silvas mål til 1-0 mod Real Madrid. Video: TV 2 SPORT

Her stod Jonathan Silva, og med en kølig inderside placerede han bolden uden for Keylor Navas' rækkevidde.

Det var anden kamp i træk, Silva kom på måltavlen. Venstrebacken scorede et pragtmål i sidste spillerunde, da Leganés spillede 1-1 mod Alaves.

Brandvarme Benzema

Føringen holdt dog kun til det 51. minut.

Kroatiske Luka Modric fandt med en flot aflevering Karim Benzema, der afsluttede første gang. Leganés-målmand Ivan Cuellar reddede, men Benzema fulgte op og scorede sit 18. sæsonmål.

Karim Benzema udnyttede et flot oplæg fra Luka Modric. Video: TV 2 SPORT

Real Madrid-angriberen er varm for tiden. Det var fjerde ligakamp i træk, franskmanden kom på tavlen.

I det 83. minut fik Leganés endnu en gang bolden i mål, men Youssef En Nesyri var offside, og hans mål blev korrekt annulleret.

Med 1-1 har Leganés nu 41 point. Det er ti point flere end Real Valladolid, der ligger lige under nedrykningsstregen.

For Real Madrid, der nu har 61 point, var det klubbens fjerde uafgjorte kamp i denne sæson. Det er også blevet til ni nederlag i 32 kampe.