Renault-boss retter voldsom kritik mod Magnussen

16x9
Kevin Magnussen har fået kritik af sin tidligere chef. Foto: CLIVE MASON / Scanpix Denmark

Kevin Magnussens afsked med Renault har udviklet sig til mudderkastning, efter Renault-boss kommer med ny kritik af den danske Formel 1-kører.

Kløften mellem Kevin Magnussen og hans tidligere hold Renault ser ud til at vokse større.

Efter danskeren skrev under med sit nye Formel 1-hold Haas begyndte han at lange ud efter Renault. Fordi han følte, de havde tilbudt hans sæde til en masse andre, inden han selv fik tilbudt en forlængelse.

Det fik Renault til sende kritikken tilbage mod danskeren.

Selv om der har været stille mellem de to parter i nogle måneder, har Renault sat endnu et angreb ind over for Magnussen.

Denne gang kommer kritikken fra Renault-bossen Cyril Abiteboul. Han mener, det var helt naturligt, at teamet valgte at forlænge med Jolyon Palmer i stedet for Magnussen.

Selv om danskeren til at starte med var den bedste, mener Abiteboul nemlig, at han ikke udviklede sig nok i løbet af sæsonen.

- Personligt har Magnussen skuffet mig. Både på med sine præstationer samt opførsel. Han har et reelt talent, men han er ikke disciplineret nok og er altid på udkig efter undskyldninger, siger han til F1i.com.

Kevin Magnussen fik tilbudt en etårig kontraktforlængelse af Renault, men han valgte at takke nej, fordi han ville have en længere kontrakt.

Det var det amerikanske team Haas villige til at tilbyde, og derfor skrev han under på en toårig kontrakt med dem.