Kevins nye chef: Mit første indtryk er godt, men jeg vil ikke konkludere noget

16x9
Kevin Magnussen satte fjerdehurtigste tid ved første testdag for 2017-sæsonen. Foto: JOSE JORDAN / Scanpix Denmark

Haas' teamchef, Günther Steiner, er tilfreds med bilen og sin nye danske mand bag rattet efter første testdag.

Samarbejdet mellem Haas-teamet og deres nye danske kører, Kevin Magnussen, stod sin første prøve mandag, hvor den 24-årige dansker skulle teste sit nye holds bil.

Her var der mange nye indtryk, da en fornøjet Kevin Magnussen gjorde status efter første testdag.

Mere afdæmpet, men tilfreds, var Haas’ teamchef, der efter første dag dog ikke ville glæde sig for tidligt.

- Vi havde lidt problemer her til morgen og til eftermiddag, og det må man forvente af en ny bil. Mit første indtryk er godt, men jeg vil ikke konkludere noget. Vi er ikke skuffede, og vi er heller ikke overlykkelige over noget, siger Haas-teamchefen, Günther Steiner, til TV 2 SPORT på pressemødet efter første testdag.

Haas’ nye mand, Kevin Magnussen, satte fjerdehurtigste tid af alle på en dag, hvor meget så ud til at fungere.

- Vi var glade (for Kevin Magnussen, red.). Han gjorde det godt. Han kommunikerer godt og tilbragte allerede meget tid sammen med sin løbsmekaniker, inden sæsonen begyndte, så de forstår hinanden, siger Steiner.

Med Magnussens tid, der var 1,129 sekunder efter mandagens hurtigste kører, Lewis Hamilton, lover det godt for første grandprix i Australien den 26. marts. Trods høje ambitioner skal det amerikanske hold også være realistiske.

- Vi er ikke perfekte endnu, vi er ikke Mercedes eller Ferrari. Der er stadig lang vej endnu for at blive så gode som dem. Sammenlignet med sidste år ved vi mere, og vi er bedre forberedt. Vi vil arbejde så hårdt som muligt i de kommende dage for at blive klar til Australien, siger teamchefen.

Tirsdag fortsætter holdene med at teste bilerne, og TV 2 SPORT liveblogger naturligvis fra Barcelona fra klokken 9.