Magnussens chef jubler over første test: - Det går langt bedre end sidste år

Haas' teamchef er rigtig godt tilfreds med ugens fire testdage i Barcelona, hvor det unge Formel 1-team har kørt rigtig mange omgange.

Forberedelserne til Formel 1-sæsonen blev for alvor skudt i gang mandag, hvor holdene for første gang testede bilerne på asfalten i Barcelona.

Nu er den første træningsuge fordi, og danske Kevin Magnussen og franske Romain Grosjean har i alt kørt 343 omgange på Circuit de Catalunya, hvilket er fjerdeflest af alle teams. Tiderne har tre af dagene været fjerdehurtigst, så alt i alt er teamchef på Haas, Günther Steiner, rigtig godt tilfreds med bilen, som blot går ind til sit andet år i motorsportens kongeklasse.

- Bilens pålidelighed har helt klart været god. I år har vi haft meget små og meget få problemer. Sammenlignet med sidste år har det været langt bedre. Sådan skal det være, siger Günther Steiner i en pressemeddelelse.

Også bilens Ferrari-motor får ros med på vejen af Steiner.

- Ferrari har lavet et rigtig godt stykke arbejde med hele motorpakken. Den har været driftsikker. Ingeniørerne skal nu gennemgå data og kommentarerne fra kørerne, og ud fra det laver vi en testplan for næste uge, siger han.

- Vi ved meget mere om bilen nu, end vi gjorde for fire dage. Vi har mulighed for at tage det næste skridt, finpudse og gøre det hele bedre.

Magnussen og Grosjean skal i næste uge teste racerne sidste gang inden sæsonstarten i Australien. Tirsdag og torsdag sidder Magnussen ved rattet, mens Grosjean tager sig af bilen onsdag og fredag.

I grafikken herunder kan du se nærmere på Magnussens bil.

Når grafikken er indlæst, kan du navigere med pilene herunder.
Vi kan se, at du ikke har slået WebGL til i din browser. Det er nødvendigt for at få den fulde oplevelse. Se her, hvordan du slår det til. Alternativt kan du åbne artiklen i Google Chrome eller Mozilla Firefox.
OBS: Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Vi anbefaler at skifte til Google Chrome eller Mozilla Firefox for at få den fulde oplevelse.