Magnussen er glad efter tests: - De kommer til at køre med om point

Kevin Magnussen var tilfreds efter sin sidste test torsdag, hvor holdet blev klogere, inden sæsonen for alvor går i gang med Australiens løb.

Ikke færre end 119 omgange markerede afslutningen for Kevin Magnussens sidste test af sin nye Haas-racer torsdag.

Her satte danskeren femtebedste tid, og efter løbet gjorde han status for alle testdagene i Barcelona.

- Endnu en god dag. Jeg er meget glad for hele testen. Jeg synes, vi lærte meget om bilen, siger Kevin Magnussen til Haas i en pressemeddelelse.

Også det amerikanske holds teamchef, Günther Steiner, er tilfreds med torsdagens test, hvor bilen passerede målstregen i Barcelona mange gange.

- Vi fik meget information, og vi kørte et ret hårdt program, men det gik godt. Vi er meget glade for dagen, og hvordan den forløb, og hvordan vi opnåede de bedste data, udtaler Günther Steiner i pressemeddelelsen.

Australiens løb er det store mål

Med de mange kilometer bag rattet tilbagelagt på banen i Barcelona kan Kevin Magnussen nu se frem mod næste gang, han igen befinder sig i sin nye racer. Her bliver det alvor.

- Vi ved, hvad vi skal arbejde med inden løbet i Australien. Jeg ser frem til at komme tilbage i bilen til løbet om et par uger, siger Kevin Magnussen.

Et løb, der kommer til at give de første seriøse indikationer af, hvad Kevin Magnussens Haas-racer er i stand til i denne sæson. Ifølge TV 2 SPORTs motorsportsreporter Jacob Hammerholt, så har testdagene i Barcelona bragt gode ting med sig.

- Vurderet på de her tests, så er Magnussen et rigtig godt sted. Han er glad, han er positiv omkring sit team. Han smiler meget mere, end han har gjort før, og det har god grund til. For teamet har formået at bygge en bil, der kan køre fine omgangstider, siger han til TV 2 SPORT.

Hammerholt, der selv var i Barcelona for at dække Magnussens test for to uger siden, forventer, at Haas kommer til at konkurrere om de pointgivende top 10-placeringer.

- Haas kommer til at ligge i det her midterfelt, hvor det er de små ting, der kommer til at afgøre, om de får point eller ej, siger han og slår fast, at man ikke skal lægge alt for meget i testtiderne.

Mens Magnussen kan se frem til Australiens grandprix, hvor træningen begynder den 24. marts med grandprix den 26., skal hans teamkollega, Romain Grosjean, teste bilen for sidste gang fredag.

Følg med i vores liveblog fra klokken 9.