Tilfreds Magnussen: - Vi har nogle interessante ting at kigge på

16x9
Kevin Magnussen. Foto: Scanpix Denmark

Den danske Formel 1-kører fik mere gang i bilen under anden træning, men der er stadig ting, der kan forbedres inden weekenden.

16. og 11. bedste tid. Det er resultatet af Kevin Magnussens to træninger fredag på Formel 1-banen i Bahrain.

Danskeren var langsommere end sin teamkollega Romain Grosjean, men Haas-teamet har bestemt også ting, der kan forbedres, det siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse fra holdet.

- Vi havde en fornuftig dag. Vi har nogle interessante ting at kigge på til i morgen, men indtil videre er det hele ikke så slemt, siger Kevin Magnussen.

Han bakkes samtidig op af sin fransk-schweiziske teamkollega Grosjean.

- Det var en ganske udmærket dag. Det var meget varmt, hvilket var første gang i år, vi har haft de forhold. Vi skal fortsætte med at udvikle på bilen. Det er tydeligt, dækkene har det svært, når vi kører langt.

- Der er meget arbejde at udføre inden i morgen, men som jeg sagde, er det første gang, vi har haft så varme forhold i år. Der er meget at lære fra i dag, og forhåbentlig kan vi finde et godt niveau frem i morgen, siger Grojean.

Grosjean blev nummer ni i begge træninger, hvor han i den sidste var tre tiendedele af et sekund hurtigere end Kevin Magnussen.

Alt i alt var det dog en rigtig god dag for det amerikanske Formel 1-team. Efter en træning fyldt med tekniske problemer i Australien og en aflyst træning i Kina var det vigtigt endelig at få en træning uden de helt store problemer.

- Det var den bedste fredag, vi har haft i år. Vi fik gennemført vores programmer i træning et og to. Bilen ser ud til at være konkurrencedygtig - også til at få point, siger teamchef Günther Steiner.

 Kevin Magnussen fik sine første fire VM-point i sidste løb i Shanghai, og i weekenden skal han forsøge at følge op på det. TV 2 SPORT liveblogger hele weekenden fra Formel 1-løbet i Bahrain.