Mystisk fejl på Magnussens racer: Alt power forsvandt

16x9
Kevin Magnussen havde en kort arbejdsdag i Bahrain. Foto: Scanpix Denmark

Magnussen havde ingen umiddelbare svar på, hvorfor hans racerbil gik i stå kort inde i Bahrains grandprix.

Det var en slukøret Kevin Magnussen, der stillede op til interview efter at være udgået med tekniske problemer i Bahrains grandprix.

- Jeg ved ikke årsagen. Den mistede power og stoppede, forklarede Magnussen til TV 3+ efter løbet.

Magnussen nåede kun at køre ni omgange, før Magnussen måtte trille bilen væk fra banen.

- Det kommer lige pludselig. Jeg aner ikke, hvad det er endnu. Alt power forsvinder. Al funktion forsvinder af en eller anden grund, sagde Magnussen.

Vi behøver ikke held. Bare ikke uheld

Kevin Magnussen

Danskeren måtte starte løbet fra sidstepladsen, men nåede at vinde fire placeringer, inden løbet sluttede uventet tidligt.

- Starten var gennemsnitlig. Første omgang fik jeg taget placeringer, men ville gerne have haft flere. Jeg lå og sparede dæk, fordi jeg ville køre en étstopper. Jeg sparede benzin og bremser, og alt det jeg kunne. For at indhente dem, der lå foran mig. Og dem jeg kæmpede med kom godt derop af. Så det er ærgerligt. Men bilen er god og god nok til at score point, hvis man har en problemfri weekend, fortalte Magnussen.

Selvom weekenden har været hård rent sportslig for Magnussen, så føler danskeren alligevel, at han har fået noget ud af tiden i Bahrain.

- Vi lærer hele tiden. Specielt med de nye biler. Jeg kommer mere på plads og lærer af arbejdsgangene mere at kende. Jeg glæder mig bare til at komme i gang med nogle weekender, hvor det går vores vej. Vi behøver ikke held. Bare ikke uheld, sagde Magnussen.

Magnussens teamkollega Grosjean scorede sine første fire point i denne sæson efter sin ottendeplads i Bahrain.

Om to uger får begge Haas-kørere så igen chance for at vinde point, når næste Formel 1 grandprix bliver kørt i Rusland.

- Bilen har vist, at den performer godt flere steder. Den har virket på de baner, vi har kørt på.  Nu må vi se, men jeg forventer, den kører fint igen. Jeg håber, vi kan være med om pointene og få mere ud af det, end vi har gjort lige nu, sluttede en skuffet Kevin Magnussen.