Alonso i nyt Honda-angreb: Aldrig kørt med mindre fart

16x9
Fernando Alonso måtte udgå af løbet i Bahrain. Foto: ANDREJ ISAKOVIC / Scanpix Denmark

Fernando Alonso sendte både under og efter Bahrains Grand Prix en ny kritik afsted mod Honda-motoren.

Fernando Alonsos kritik af Hondas motor bliver bare større og større. 

Weekend efter weekend skal han som en anden bjergbestiger forsøge at klatre sig op gennem Formel 1-feltet, en kamp der dog er yderst vanskelig, slog den spanske McLaren-Honda-kører fast, efter Bahrains Grand Prix.

- Den fart, som vi manglede hele løbet igennem, var imponerende, fortalte Alonso, der under løbet udbrød over holdradioen:

- Jeg har aldrig kørt med mindre fart i mit liv.

En ny og direkte stikpille til den kraftløse Honda-motor.

Selvom Fernando Alonso efterhånden er vant til at mangle fart i forhold til sine konkurrenter, så understregede den tidligere verdensmester, at grandprixet i Bahrain var et nyt lavpunkt.

- Vi havde aldrig den fart, som vi havde i Kina eller Australien. Vi var en smule langsommere i dag, så vi er nødt til at blive ved med at udvikle sig, lød det fra Alonso ifølge autosport.com.

Fokus på Indy 500

McLaren-racerens motorproblemer har fået Fernando Alonso til at stille til start i Indy 500 i stedet for Monacos Grand Prix i slutningen af maj.

Og netop Indy 500 kommer til at få fokus i den næste tid, slog Alonso fast efter løbet i Bahrain.

- Fra i morgen kommer vi til at studere løbet en smule og være i kontakt med holdet. Det bliver godt at få renset hovedet, fortalte Fernando Alonso efter løbet i Bahrain, som han ikke gennemførte, da han mod slutningen fik problemer med sin McLaren-racer.

Sebastian Vettel vandt Bahrains Grand Prix, Hamilton blev nummer to, mens Kevin Magnussen kort inde i løbet også måtte udgå, da han fik en pludselig mekanisk fejl på sin Haas-racer.