Magnussens holdkammerat er optimistisk efter test

16x9
Romain Grosjean fik lov til at teste nye bremser under tirsdagens træning. Foto: SRDJAN SUKI / Scanpix Denmark

Grosjean testede nye bremser under tirsdagens træning i Bahrain, og han mener, at Haas måske allerede har de nye bremser på plads inden næste løb.

Tirsdag testede Formel 1-holdene sine biler i Bahrain ovenpå søndagens grand prix. Her havde Haas sendt Romain Grosjean på banen, og han brugte blandt andet tiden på at afprøve nogle nye bremser.

Og selvom det var første test med de nye bremser, var franskmanden efterfølgende allerede godt tilfreds. 

- Vi har stadig en masse arbejde foran os (med bremserne, red.), men det føles bedre. Vi kan se på vores data, at nogle af delene er bedre, fortalte Grosjean til autosport.com.

Det næste grand prix finder sted d. 30. april i Sochi, Rusland, og vælger Haas at benytte de nye bremser, er det ikke utænkeligt, at det allerede er på plads til den tid.

- Jeg tror, det kunne ske inden Rusland. Det hele er klart.

- Men kun hvis vi er sikre på at kunne starte i Rusland uden problemer. Vi har samlet en masse data idag, og så vil holdet arbejde videre med det.

Grosjean fortalte også, at den onsdagens tests bliver meget vigtige, da hele holdet er nødt til at lære de nye bremser godt nok at kende, før man eventuelt vil bruge dem permanent. 

Det gælder også Kevin Magnussen, der skal bag rattet under onsdagens testkørsel. 

- Jeg tror, at Kevin skal arbejde videre med det imorgen (onsdag, red.), og så træffer vi en beslutning.