Fejden fortsætter: Hülkenberg kalder Magnussen for efterligner og lillebror

Tyske Nico Hülkenberg har føjet endnu et kapitel til striden mellem ham og Haas-danskeren Kevin Magnussen.

Renault-køreren Nico Hülkenberg er langtfra færdig med at skyde med skarpt efter søndagens optrin, hvor han afbrød Kevin Magnussens tv-interview med 3+, og danskeren svarede igen med "suck my balls, mate."

I et interview med Sport1 fortæller tyskeren, at han er overrasket over, hvor meget episoden har fyldt på de sociale medier - og samtidig kalder han sin danske Formel 1-kollega for en 'Max Verstappen-wannabe'.

- Jeg ønsker, at der var lige så mange, der talte om løbet. Vi har i øjeblikket mange andre udfordringer i Formel 1 end nosserne på en Verstappen-wannabe, lyder det fra Hülkenberg.

Nico Hülkenbergs reference til Max Verstappen bunder i, at den 19-årige hollænder er kendt for at køre til grænsen og lave vilde ting.

På 61. omgang af weekendens grandprix i Ungarn pressede Kevin Magnussen Hülkenberg af banen og fik efterfølgende en tidsstraf på fem sekunder. Det kostede danskeren to placeringer.

- Jeg er ikke typen, der prøver at få offentlighedens gunst efter løbet, og jeg har ikke behov for at fornærme nogen. Hvis jeg har et problem med nogen, står jeg frem og siger, hvad jeg har på sinde, siger Hülkenberg.

- Men fansene er glade for at se en sport, hvor konkurrencen lever, og nogen taler lige ud af posen. Det er det sjove ved Formel 1, specielt med fremfusende, følsomme mennesker.

Nico Hülkenberg afviser også, at han blev fornærmet over Kevin Magnussens kommentar.

- Med Kevin er det som at have en lillebror. Du ved, at han ikke er i stand til at forsvare sig selv på andre måder. Derfor er det nemt at tage hans kommentarer med et smil på læben.

Næste møde mellem Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen er i Belgien i weekenden den 25.-27. august.