Hamilton forventer, at Vettel kommer med 'skarpladte våben'

16x9
Lewis Hamilton forventer, Sebastian Vettel vil komme stærkere i næste Formel 1-sæson. Foto: ALBERT GEA / Scanpix Denmark

2017-sæsonen forløb ikke, som Sebastian Vettel havde håbet på. Hamilton tror dog, at tyskeren vil udnytte dette og komme stærkere i næste sæson.

Der har været mange store dueller rundt omkring i sportens verden igennem tiden.

Og det ser ud til, at Vettel-Hamilton-duellen kan blive endnu en stor kamp. Lige nu er det Mercedes-køreren, der har overtaget, da han lige nu kan kalde sig 2017-verdensmester. Det sker efter en sæson, hvor Vettel ikke ramte den fart, som han tidligere har haft.

Lewis Hamilton tror på dog på, at Ferrari-køreren kan bruge det til noget positivet og vil dermed komme stormende ind i 2018.

- Jeg kommer ikke til at fortælle, hvad jeg har lært. Men Vettel kommer til at lære af sine erfaringer. Jeg har nogle haft lignende år, som han lige har haft, siger Lewis Hamilton ifølge Autosport.

- Jeg forestiller mig, at han vil komme tilbage med skarpladte våben, men jeg føler ikke, at der ikke er noget, jeg kan opnå, hvis jeg bare putter en indsats i det.

- Federer og Nadal leder også efter svagheder

Verdensmester fortæller, at det handler om at finde de små marginaler ved hinanden, hvor man kan gøre en forskel og henviser derefter til to af tennissportens største stjerner.

- Det gælder om at holde gaspedalen nede, men når den anden ikke viser svaghedstegn, så bliver det svært. Hvis man kigger på Roger Federer og Rafael Nadal, så vil den ene eller den anden have en lille fordel. Og det er den, man skal prøve at finde.

- Og der kan man sige, at forskellen i mellem Vettel og jeg også har været utrolig lille.

Hamilton skrabede 363 point sammen igennem sæsonen, imens Vettel fik 317 point.