Derfor lod Magnussen konkurrenter køre forbi, da han lå nummer tre

16x9
Kevin Magnussen avancerede tre pladser i løbet af det franske grandprix. Foto: Boris Horvat / Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen sluttede som nummer seks, mens Romain Grosjean blev nummer 11.

Kevin Magnussen leverede forrygende kørsel i slutningen af det franske grandprix.

Først lykkedes det ham at overhale Carlos Sainz, som han i lang tid havde været flere sekunder efter. På de sidste omgange formåede Magnussen også at holde Valtteri Bottas i den hurtige Mercedes-racer bag sig.

Dermed kunne Magnussen køre over stregen som nummer seks, efter han startede løbet fra niendepladsen.

- Jeg fik en god start. Der skete en masse tumult i første sving, hvor jeg faktisk kom ud af sving to på tredjepladsen, så jeg lod nogle komme forbi for at undgå en straf, siger Magnussen til 3+.

Danskeren frygtede nemlig, at han ville blive straffet for at køre igennem det andet sving. Noget som han var nødsaget til, fordi Bottas og Vettel kørte galt foran ham.

Danskeren slap dog for en straf og kunne tangere sit næstbedste resultat i Haas-raceren.

- Det var et rigtig godt løb. Jeg er super glad for hele teamet. Vi fik ikke det bedste ud af det i går (kvalifikationen, red.), så jeg er rigtig glad for i dag (søndag, red.), og fortæller, at Haas-bilen er en af de bedste, han har haft i sin Formel 1-tid.

Kevin Magnussen får med sjettepladsen otte point til VM-stillingen. I alt har han kørt sig til 27 point i sæsonen, hvilket rækker til en 10. plads. Ét point efter Carlos Sainz på niendepladsen.

I sidste sæson fik Romain Grosjean 28 point over en hel sæson. I år er det endnu ikke lykkedes ham at køre sig til nogle point. Det er kun ham og Sergey Sirotkin, som ikke har formået det.

Lewis Hamilton vandt det franske grandprix foran Max Verstappen og Kimi Raikkonen. Med sejren overtager Hamilton førstepladsen i VM-stillingen igen med Sebastian Vettel på andenpladsen.

Næste Formel 1-grandprix er i Østrig. Det køres fra den 29. juni - 1. juli.