To pladser er stadig åbne i Formel 1, men kun én er der tvivl om

16x9
Lance Stroll er en af de kørere, der endnu ikke har kontrakt for den kommende sæson, men det forventes, at han skifter til Racing Point Force India. Foto: Sebastiao Moreira / Ritzau Scanpix

Racing Point Force India og Toro Rosso er de to eneste hold, der endnu ikke har præsenteret begge deres kørere til 2019-sæsonen.

Årets Formel 1-sæson kun lige er gået på hæld, men øjnene har længe været rettet mod den kommende sæson. 

Langt de fleste hold har allerede kørerne på plads til årsskiftet, men både Racing Point Force India og Toro Rosso mangler fortsat at annoncere en enkelt kører. 

Førstnævnte har allerede forlænget aftalen med Sergio Perez, mens det synes sikkert, at holdets anden kører bliver Williams-køreren Lance Stroll, efter canadierens far, Lawrence Stroll, i sommer overtog det konkurstruede Force India-hold. 

Allerede i august afslørede Esteban Ocon for rullende kamera, at han ikke længere var en del af planerne hos Racing Point Force India, hvor han ville blive afløst af Lance Stroll. Men det har holdet altså endnu ikke bekræftet.

Anderledes usikkert er det, hvem der kommer til at danne par med russiske Daniil Kvyat hos Toro Rosso i den kommende sæson.

Flere medier spekulerer i, at valget står mellem holdets nuværende kører Brendon Hartley eller Alexander Albon fra Thailand, der i denne sæson har kørt Formel 2. Men der kan gå noget tid, inden holdet melder noget ud. 

- Først og fremmest er vi nødt til at afslutte denne sæson for at få et klart billede, og så regner jeg med, at Red Bull i december vil beslutte kørerkonstellationen for Toro Rosso, sagde holdets teamchef Franz Tost på et pressemøde i forbindelse med det mexicanske grandprix i slutningen af oktober. 

De to sidste pladser er afslutningen på et større puslespil, der har budt på flere bemærkelsesværdige handler i løbet af sæsonen. 

Daniel Ricciardo valgte umiddelbart efter sommerpausen at annoncere sit skifte fra Red Bull til Renault, mens Williams inden sæsonens sidste grandprix skrev kontrakt med polske Robert Kubica, der gør comeback i Formel 1 efter otte års fravær.  

Herunder kan du se, hvem der skal køre for de forskellige hold i 201

Formel 1-kørerne i 2019