Williams har fundet 'fundamental svaghed' ved bilen

16x9
George Russell har gang i sin første Formel 1-sæson. Foto: Giuseppe Cacace / Ritzau Scanpix

Williams har fået en forfærdelig start på sæsonen, og der er ikke udsigter til, at tendensen ændrer sig foreløbigt.

Formel 1-holdet Williams har haft store problemer med racerne i starten af den nye sæson.

Det kom også til udtryk ved sæsonåbneren i Australien, hvor holdets to kørere, George Russell og Robert Kubica, med henholdsvis en 16.- og 17.-plads endte på de to sidste pladser blandt de kørere, der gennemførste løbet.

I den kommende weekend venter Bahrains grandprix, og allerede på forhånd afskriver George Russell Williams' alle muligheder for et godt resultatet - men fortæller, at man godt ved hvorfor. 

- Vi har desværre udsigt til en række løb, hvor vi ikke er konkurrencedygtige. Der er én fundamental svaghed, som jeg ikke vil diskutere offentligt. Vi ved, hvad det er, men det betyder ikke, at vi bare kan stå op imorgen og fikse det. 

- At ændre noget så fundamentalt vil kræve flere måneders udvikling med arbejde i simulatoren og designere, der skal finde ud af, hvordan det skal gøres. Det er der, vi er i øjeblikket, fortæller den 21-årige brite, ifølge GPfans.com.

Ifølge Formel 1-køreren hører Williams til i den tunge ende af tabellen uanset hvad, men at der ganske enkelt ikke er noget lys for enden af tunnellen, som bilerne har præsteret indtil videre i 2019.

- Når vi først har fået løst problemet, vil der ske et spring. Vi vil stadig ligge bagerst i feltet, men i det mindste kan vi kæmpe med. Lige nu gør vi os ikke nogle forhåbninger, for vi er for langt efter.

Den unge racerkører er i gang med sin første sæson i Formel 1, mens holdkammeraten Robert Kubica gør comeback efter otte års fravær.