TV 2 SPORT erfarer: Disse to præsenterer Skjern på fredag

16x9
Foto: Polfoto

Som TV 2 SPORT kunne afsløre helt tilbage i september, trækker den norske stregprofil Bjarte Myrhol i næste sæson i Skjern Håndbolds grønne spilletrøje. 

Aftalen har været på plads længe, men Skjern har ikke ville bekræfte den - ifølge TV 2 SPORT's oplysninger af hensyn til klubbens nuværende stregspillere Thomas Klitgaard og Frederik Børm, der manglede at få deres fremtid i klubben afklaret.

I sidste uge blev det officielt, at Børm forlader Skjern til sommer, og i dag har klubben så meddelt, at kontrakten med Thomas Klitgaard er forlænget for endnu en sæson. Samtidig er der indkaldt til pressemøde på fredag klokken 16 i Skjern Bank. 

Her vil Skjern ifølge TV 2 SPORT's oplysninger præsenterer Bjarte Myrhol og hans norske landsmand Magnus Dahl, som kommer til Skjern for at afløse målmand Kristoffer Laursen, der skal til Skanderborg. 

- Jeg vil godt bekræfte, at vi præsenterer afløserne for Frederik Børm og Kristoffer Laursen på fredag. Men ligesom resten af Danmark må du vente til på fredag med at se, hvem de to nye er, siger Skjerns bestyrelsesformand Carsten Thygesen til TV 2 SPORT. 

Bjarte Myrhol spiller lige nu i den tyske Bundesliga-klub Rhein Neckar-Löwen, mens Magnus Dahl er i svenske IFK Kristianstad, efter han tidligere på sæsonen fik sin kontrakt i tyske Wetzlar ophævet.