Talentfuld topscorer skifter til topklub

16x9
Johan Hansen skifter til Bjerringbro-Silkeborg i næste sæson. Foto: Bjerringbro-Silkeborg

Et af de helt store fløjtalenter på den danske håndboldscene tager nu et skridt op klubmæssigt. Fra næste sæson skal U21-landsholdsspilleren Johan Hansen skifte Skanderborg Håndbold ud med Bjerringbro-Silkeborg.

- Det er en fed mulighed for mig til at komme til at spille for en topklub.

- Det er en trup med en god blanding af nogle unge spillere og nogle ældre spillere med noget rutine, som jeg kan lære af. Som ung spiller er det altid fedt at få noget rådgivning fra nogle, der har prøvet en masse, og dem er der nogle stykker af i Bjerringbro-Silkeborg, siger Johan Hansen til klubbens hjemmeside.

Der er et enormt potentiale i Johan Hansen. Sådan lyder vurderingen fra hans kommende cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen.

- Han er et af de største talenter, vi har i Danmark.

- Vi håber på, at Johan Hansen henover den treårige periode kan udvikle sig og komme op på et niveau i nærheden af landsholdet. Rent fysisk har han et fantastisk fundament for at kunne udvikle sig yderligere, fortæller cheftræneren om den 20-årige højre fløj.

I denne sæson har Johan Hansen indtil videre scoret 81 mål for Skanderborg Håndbold. Dermed er han klubbens topscorer i Boxer Herreligaen.