Afbud til Klavs Bruun: Viborg-keeper er færdig for sæsonen

16x9
Rikke Poulsen har en revne i en knogle i foden og misser både DM-bronzekampene med Viborg og en kommende landsholdssamling Foto: Scanpix

Rikke Poulsen har reddet sin sidste bold i denne sæson. 

Den 29-årige landsholdskeeper har fået en revne i en knogle i foden og misser både Viborgs kommende DM-bronzekampe og den første træningslejr under den nye landstræner Klavs Bruun Jørgensen i juni. 

- Jeg er rigtig ærgerlig og træt af det, men jeg forsøger at se positivt på det. Der er mange andre spillere, der er ude i lang tid med fx alvorlige knæskader, og så slem er min skade ikke. Jeg er tilbage igen om seks til otte uger, siger Rikke Poulsen til TV 2 SPORT. 

Hun havde ondt allerede inden Viborgs to DM-semifinaler mod Team Esbjerg, men spillede alligevel. Alle troede, foden "bare" var overbelastet. Men smerterne blev værre og værre. 

- Jeg havde problemer med at holde mig oppe på fødderne, som jeg skal for at være klar, når boldene kommer. Jeg havde så ondt, og det var et smertehelvede. Men når man gerne vil i en finale, kan man bide rigtig meget smerte i sig, fortæller Rikke Poulsen. 

En scanning efter kampene viste bruddet, der betyder, at sæsonen er slut, og at Poulsen misser den første chance for at imponere den nye landstræner Klavs Bruun Jørgensen til en landsholdssamling. 

Det tager Viborg-keeperen dog forholdsvis roligt. 

- Jeg synes, jeg har haft en god sæson og har bevist, hvad jeg kan, siger Rikke Poulsen til TV 2 SPORT.

Også SK Aarhus-spilleren Mette Tranborg og FCM-anfører Line Jørgensen har meldt afbud til landsholdssamlingen - begge på grund af knæproblemer. 

Viborg og Team Tvis Holstebro spiller den første af to DM-bronzekampe på søndag. Allerede lørdag klokken 21 bliver den første DM-finale mellem FCM og Team Esbjerg spillet - og den kan du se direkte på TV 2.