Nyegaards karakterbog: Fuldstændig overflødig kamp!

TV 2's ekspertkommentator mener, at Danmarks placeringskamp gav beviset på, at den slags kampe er unødvendige - og glæder sig over Peter Balling.

Se EM i håndbold på TV 2 PLAY.

Fuldstændig overflødig.

Så klar er Bent Nyegaards holdning til dagens placeringskamp, hvor Frankrig med en sejr på 29-26 over Danmark snuppede EM's femteplads og sendte Danmark ned på sjettepladsen.

- Alle kan se, at spillerne ikke bryder sig om at spille den slags kampe, siger Bent Nyegaard.

- Det er helt ok, at den bliver arrangeret, for den kan få betydning i forhold til OL-kvalifikation, men når den ikke har, så burde den droppes, siger TV 2's ekspertkommentator.

- Det var en svær kamp at spille for alle, også franskmændene. Men når det er sagt, så er det stadig en landskamp, og så kan man også forlange mere, end det man så i dag. Danmark brugte kampen til at kigge fremad og give nye spillere chancen, og det var fornuftigt nok, for der venter jo en OL-kvalifikations-turnering i april, siger Bent Nyegaard.

Han var glad for at se, at Peter Balling udnyttede chancen og har ham som kampens bedste spiller, mens eksempelvis Mikkel Hansen ligger i den anden ende af karaktergivningen.

Se Bent Nyegaards vurdering af de danske spillere herunder: