Sponsor hylder Gravholt - og sviner Klavs Bruun: Det er direkte uværdigt!

Nykøbing Falsters fans bakker Mette Gravholt op og sender en gevaldig sviner til landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Mette Gravholt er blevet smidt af det danske landshold af træner Klavs Bruun Jørgensen efter uenigheder under VM i december sidste år. 

Det meldelte landstræneren til Nykøbing Falster-spilleren sidste torsdag, og i weekenden blev det meldt ud til offentligheden. Torsdag aften spillede vragede Mette Gravholt for Nykøbing Falster, og her var der en markant opbakning til stregspilleren. 

På et stort banner langs banen stod blandt andet "Vi elsker Mette Gravholt", som man kan se i klippet i toppen af denne artikel.

Banneret er sat op af en af klubbens sponsor, Scanlines Bordershop, og det er gjort for at markere, at de er på Mette Gravholts side, forklarer Vice President Kerim Lindved Aydin.

- Vi synes, at den kommunikation, der kørte i medierne var en landstræner uværdig. At han fralagde sig ansvaret og lagde det på én spiller, at en sportschef bliver nødt til at bakke det op endnu engang og give hende ansvaret for en åbenbart dårlig kultur på landsholdet. Det synes vi, er direkte uværdigt, når man pålægger sine medarbejdere sådan et ansvar.

- Det kan godt være, at der er to personer, der ikke kan bruge Mette, men det kan vi her, siger han blandt andet i klippet i toppen af denne artikel. 

Træner i Nykøbing Falster, Niels Agesen, er mere behersket i sin retorik omkring Mette Gravholt. Hør hans kommentar til Gravholt herunder.