Landsholdsprofil vender hjem til den danske liga

Landsholdsfløjen Maria Fisker er vendt hjem til dansk håndbold igen. Hun har fået en 2-årig kontrakt i Randers

Eventyret i CSM Bucuresti i Rumænien er snart slut, for Randers HK har skrevet kontrakt med Maria Fisker gældende fra sommeren 2016.

- Maria passer perfekt ind i vores overordnede strategi om, at kunne spille med om medaljer hvert år. Hun har nogle klare spidskompetencer, og vores ambition om at tilføre truppen en venstre kant af højeste karat, er blevet indfriet, siger direktør i Randers HK, Jens Jørgen Andersen.

Den danske fløj har udnyttet en option i sin kontrakt med CSM Bucuresti efter en sæson i Rumænien, som har været plaget af meget uro. F.eks. havde klubben problemer med at udbetale løn til en række spillere, fordi byens borgmester sad fængslet for korruption. 

Men nu er hun tilbage i Kronjylland, hvor hun kommer fra. Fisker skal til og i gang med hendes tredje omgang i Randers HK

- Det betyder rigtig meget for såvel klubben som "brand'et" Randers HK, at vi er i stand til at hente spillere fra allerøverste hylde samt signalere, at vi henter en "Randers HK- pige" tilbage i truppen, siger Jens Jørgen Andersen.

Maria Fisker har spillet 66 A-landskampe for Danmark og var senest en del af det hold, der spillede VM på hjemmebane i december 2015.

I tv-klippet kan du se Marie Fisker skyde Danmark igang mod Montenegro ved VM 2015