Viborg HK præsenterer topscorer

16x9
Line Haugsted i midten som medaljevinder for det danske U-landshold Foto: DJOROVIC ALEKSANDAR / POLFOTO

Viborg HK har sikret sig underskriften på det 21-årige talent, Line Haugsted.

Efter et ophold i HC Odense vender Line Haugsted tilbage til hjemegnen på en tre-årige aftale med Viborg HK. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse. 

Oprindeligt kommer den 21-årige bagspiller fra Skive, og skal fra næste sæson have hjemmebane kun 30 kilometer fra hjembyen.

SE EKSEMPLER PÅ LINE HAUGSTEDS HÅNDBOLDEVNER I VIDEOEN HERUNDER

- Jeg valgte Viborg HK, da jeg tror på at jeg kan udvikle mig personligt i klubben, men også fordi jeg tror på jeg kan få en rolle og bidrage til holdet. Derudover tror jeg på at vi får et stærkt hold til næste sæson. Samtidig ligger Viborg også dejligt tæt på Skive, hvor min familie bor, fortæller Line Haugsted.

Præsentationen af Line Haugsted skete under overskriften 'Fremtidens Viborg HK', og klubbens cheftræner, Allan Heine, understreger at tilknytningen af Line Hausted passer til målsætningen om at investere i fremtidens Viborg HK. 

- Line er fremtidens spiller. Vi forsøger at bygge det nye Viborg HK op med en langsigtet plan, og her er fokusset ikke kun på nuet, men også at forberede truppen flere sæsoner frem i tiden. Line har længe været i vores søgelys, og pludselig opstod der en god mulighed for at tilknytte hende, siger Allan Heine i pressemeddelelsen. Line Haugsted har kun været i det fynske i godt et halvt år, men udnytter en såkaldt trivsels-klausul i kontrakten. Hun har tidligere udtalt, at hun ikke kunne falde til i det fynske, fordi hun savnede familien og de trykke omgivelser i Jylland. Fra næste sæson kan årets talent i dansk håndbold anno 2012/13 så trække den grønne Viborg HK trøje over hovedet.