Pytlick og Kirkely genforenes

16x9
Ulrik Kirkely (th.) skal igen være assistent for Jan Pytlick. Denne gang bliver det i HC Odense. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Cheftræner for HC Odense, Ulrik Kirkely, har forlænget med klubben og bliver nu assistenttræner. Dermed skal han igen være assistent for Jan Pytlick.

Siden Jan Pytlick blev offentliggjort som cheftræner for HC Odense fra den kommende sæson, har fremtiden for den nuværende cheftræner, Ulrik Kirkely, været uvis. Nu har HC Odense forlænget samarbejdet med Ulrik Kirkely frem til sommeren 2018 – denne gang som assistenttræner for Jan Pytlick.

Konstellationen Jan Pytlick og Ulrik Kirkely er kendt fra det kvindelige landshold, hvor de arbejdede sammen som chef og assistent fra 2012 til 2014. Og netop fordi kollegaen hedder Jan Pytlick, har Ulrik Kirkely gerne villet gå fra chef til assistent i Odense.

- Jeg har jo den store glæde, at jeg skal arbejde sammen med Jan Pytlick, som jeg tidligere har arbejdet sammen med. Jeg synes, at HC Odenses projekt er sindssygt spændende, siger Ulrik Kirkely til TV 2 SPORT.

Tilbud fra andre klubber

Siden det blev offentliggjort, at Jan Pytlick satte sig på cheftrænerposten i HC Odense fra den kommende sæson, har Ulrik Kirkely og HC Odense været i forhandlinger om fremtiden. Og den tidligere landsholdsassistent har været en eftertragtet herre.

- I denne branche går man altid og overvejer fremtiden. Jeg har da haft tilbud fra andre steder. Valget faldt dog på HC Odense, som jeg glæder mig meget til fortsat at være en del af, siger han uden at ville afsløre, hvilke klubber der har bejlet til ham.

Ulrik Kirkely har i denne sæson ellers etableret sig selv som cheftræner i den danske liga. Det skal han ikke være mere de næste to år. Assistenttitlen er han helt afklaret med.

- Jeg kigger mere på indholdet end titlen. Og med Jan Pytlick tilbage, tager jeg med glæde titlen som assistenttræner, siger han.