Team Tvis-profil færdig for sæsonen

Team Tvis Holstebros medaljedrømme har lidt et alvorligt knæk, efter at Jonas Larholm er ude i resten af sæsonen.

Team Tvis Holstebros Jonas Larholm er færdig for sæsonen. Han har haft skulderproblemer igennem længere tid. Tingene er bare blevet være og være og derfor valgte klubben og Larholm, at han skulle opereres i tirsdags.

- Jeg synes, at det er rigtig vigtigt, at vi passer på vores spillere, og når vi kan se, at problemerne bliver så store, så er det vigtigt at få dem fixet, siger Larholms træner i Team Tvis Holstebro, Patrick Westerholm til TV 2 SPORT.

Skaden til Jonas Larholm betyder med al sandsynlighed, at Team Tvis må opgive eventuelle medaljedrømme. Et faktum der selvfølgelig er irriterende for klubben, der dog har forståelse for, at det må være sådan.

- Jeg synes, at vi har et stort ansvar som trænere og som klub for, at vi ikke presser vores spillere for langt ud.

- Jonas har spillet en kæmpe sæson, så det er et stort slag i maven for os, siger Patrick Westerholm.