Komet i grinagtig bommert: Tvunget til at smide trøjen

Danmarks store komet Niclas Kirkeløkke endte fredag aften i ufrivilligt strip på sidelinjen efter en bommert af de større i VM-testkampen mod Egypten.

Han er kun 22 år og dermed blandt de yngste i håndboldherrernes trup, der lige nu kæmper om en plads ved VM.

Fredag aften skulle Niclas Kirkeløkke så vise sig frem for Gudmundur Gudmundsson, da landstræneren kaldte ham på banen. Der var bare lige ét ret stort problem.

Kirkeløkke havde en hvid træningstrøje indenunder sin træningsdragt, mens resten af spillerne på banen løb rundt i den røde landsholdstrøje. Så landstræneren måtte opgive at få ham på banen i første omgang.

"Hey Gudmundur. Jeg har lige et lille problem med min farve på trøjen..." Foto: TV 2 SPORT

- Jeg ved slet ikke, hvad jeg tænkte. Jeg var virkelig irriteret, og det var virkelig dumt, erkendte Kirkeløkke efterfølgende i studiet med et smil på læben.

Episoden vakte da også stor latter på den danske bænk, da de første fandt ud af, hvorfor Niclas Kirkeløkke måtte sætte sig ned igen, imens han utålmodigt sad og spejdede mod det danske omklædningsrum, hvor der var en ny trøje på vej til ham.

Niclas Kirkeløkke havde glemt sin landsholdstrøje i omklædningsrummet, og så fik han pludselig meget travlt.

- Det er en rimelig god idé at huske sin trøje, men vi har haft op til flere, der har glemt den på det her hold. Men han kommer nok til at høre lidt for det, sagde rutinerede Kasper Søndergaard, der i sin 175. landskamp havde æren af at sidde tættest på, da holdets unge stjerneskud dummede sig og gav et billigt grin.

Niclas Kirkeløkke er ved at iføre sig den røde landsholdstrøje - ligesom alle de andre har rød på.
Niclas Kirkeløkke er ved at iføre sig den røde landsholdstrøje - ligesom alle de andre har rød på. Foto: TV 2 SPORT

Selvom der kun gik få minutter, inden Niclas Kirkeløkke kunne iføre sig den røde trøje og gå på banen, hvor han i øvrigt spillede en fornem halvleg, så erkendte bagspilleren over for TV 2 SPORT, at han allerede havde hørt rigtig meget for det i omklædningsrummet. Han ville dog ikke ud med eksempler på drillerierne, men han slog fast, han havde lært af det.

- Jeg skal i hvert fald huske at tage den rigtige trøje på til kamp. Den var ikke helt god, og jeg var lidt presset, sagde Kirkeløkke.

Sådan sender TV 2 fra VM i håndbold