Gudmundur tager 17 med til Frankrig: Her er den danske VM-trup

Landstræner Gudmundur Gudmundsson har sat navne på de spillere, der skal med til VM i Frankrig.

For få minutter siden blev der sat navn på de landsholdsspillere, der skal til VM i Frankrig, som begynder på onsdag.

Dét gik som forventet ud over målmand Kevin Møller og stregspiller Simon Hald, der til dagligt spiller i henholdsvis tyske Flensburg-Handewitt og Aalborg Håndbold.

Som landstræneren havde været inde på under optakten til VM, så vælger han at tage 17 spillere med til Frankrig, selvom det altså kun er 16, der skrives ind i VM-truppen.

- Det har været utroligt svært at udtage truppen, for alle spillerne har gjort det fantastisk godt og har budt flot ind til Bygma Cup i weekenden, lyder det fra landstræner Gudmundur Gudmundsson i en pressemeddelelse.

Kevin Møller og Simon Hald har forladt VM-truppen, og landstræneren har altså sorteret 19-mands bruttotruppen, der i weekenden spillede VM-testkampe mod Ungarn, Egypten og Island, ned til 17 spillere, hvor Niclas Kirkeløkke skal med som reserve.

Se hele VM-truppen her:

Truppen til VM 2017
Filtrér

Filtrér visning

Position
Målvogtere
Stregspillere
Fløjspillere
Bagspillere

- Niclas (Kirkeløkke, red.) er meget tæt på truppen, og vi tager ham med, så vi kan bruge ham i træningerne, og så han er helt klar til at blive skiftet ind, hvis det bliver aktuelt, begrunder Gudmundsson sin udtagelse.

I første omgang betyder det da også mindre for Kirkeløkke, at han starter som reserve.

- Det er jo en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg ved ikke, om jeg får spilletid dernede, men jeg kan forhåbentlig lære en masse og i højere grad blive en del af fællesskabet, siger Niclas Kirkeløkke.

Under VM har Danmark mulighed for at foretage to udskiftninger.