Stortalent kommer med til VM - som reserve: Det er en kæmpe drøm

Niclas Kirkeløkke kommer med det danske landshold til VM, men kun som reserve. Det danske back-talent er dog godt tilfreds med sin rolle.

Er Niclas Kirkeløkke inde i varmen eller ude i kulden på det danske VM-landshold? Han ér med landsholdet, når de tager til VM i Frankrig, men der er umiddelbart ingen udsigt til spilletid. 

Mandag udtog landstræner Gudmundur Gudmundsson 17 mand, der tager med til Frankrig, men Kirkeløkke er altså kun med som reserve og ikke en del af VM-truppen, der kan komme i kamp - endnu.

Den danske højreback er dog godt tilfreds med sin noget specielle situation, trods prædikatet 'reserve'.

- Jeg er bare rigtig glad. Jeg er egentlig bare glad for at være med. Det er selvfølgelig en kæmpe drøm, siger Niclas Kirkeløkke til TV 2 SPORT.

I sin reserverolle kan Kirkeløkke komme i spil senere i turneringen, hvis landstræner Gudmundur Gudmundsson ønsker at gøre brug ham som en joker på højre back-positionen. Kirkeløkke selv regner dog ikke med noget.

- Det er en kæmpe lettelse at få at vide, at jeg skal med derned, også selvom det nok ikke bliver til så meget spilletid, hvis det overhovedet bliver til noget, siger Kirkeløkke, få dage inden VM går igang.

Skulle Kirkeløkke dog alligvel få chancen, vil den 22-årige venstrehåndsspiller få sin slutrundedebut for det danske seniorlandshold, som han tidligere har haft stor succes med på ungdomslandsholdsniveau.

- Niclas har gjort det rigtig godt til træningerne heroppe og til kampene, så det er rart at have ham tæt på truppen og fornemme stemningen nede til et VM. Så er han med til forberedelserne og evalueringerne af kampene, så han taktisk kommer tættere og tættere på det, der foregår på banen, hvis der skulle blive brug for ham. Han fortjener at være den 17. mand.

Herunder kan du se mere om den danske VM-trup

Truppen til VM 2017
Filtrér

Filtrér visning

Position
Målvogtere
Stregspillere
Fløjspillere
Bagspillere