Vraget til VM af Gudmundur: - Det lå lidt i kortene

Stregspiller Simon Hald fik ikke en plads i Danmarks VM-trup, men det havde han heller ikke regnet med. Aalborg-spilleren var forberedt på fravalget.

Det ville nok gøre ondt på fleste topspillere, sådan at blive fravalgt til en stor slutrunde - endda få dage inden det hele går løs. 

Men for landsholdets unge stregspiller Simon Hald ødelægger det ikke humøret, at landstræner Gudmundur Gudmundsson valgte at tage mere rutinerede kræfter med til VM i Frankrig 

- Det var egentlig ikke den helt store overraskelse for mig. Det lå lidt i kortene. Jeg vidste godt, at jeg var en af dem, der stod på vippen, så jeg havde forberedt mig på begge scenarier. Det er ikke, fordi jeg er voldsomt sur eller ked af det lige nu, siger Simon Hald til BT.

Tilfreds med samlingen

I stedet glæder den talentfulde Aalborg-streg sig over en god oplevelse ved at have været en del af landsholdets VM-optakt.

- De var glade for at have haft mig med, og jeg havde gjort det fint til samlingen. Så snakkede vi lidt om, hvad der kunne gøres fremover, men det var egentlig bare nogle småting i både forsvarsspil og angrebsspil.

Det bliver altså ikke til slutrundedebut til Simon Hald på stregspiller-positionen, hvor landsholdet istedet satser på Jesper Nøddesbo og brødrene Henrik og René Toft Hansen.

Truppen til VM 2017
Filtrér

Filtrér visning

Position
Målvogtere
Stregspillere
Fløjspillere
Bagspillere