Frankrigs superstjerne stod for presset: - Man er stresset og nervøs

Frankrig udspillede Brasilien ved åbningskampen ved VM på hjemmebane, hvor alle franskmænd fik spilletid.

De tabende finalister ved OL i Rio er blevet udnævnt som storfavorit til at vinde VM på hjemmebane i Frankrig.

Favoritværdigheden levede spillerne op til med åbningssejren på 31-16 over Brasilien, der ikke fik et ben til jorden på noget tidspunkt i kampen.

Superstjernen Nikola Karabatic spillede knap en halv time og scorede tre mål, og for ham var kulissen i Paris faktisk noget helt nyt.

- Det var fantastisk med stemningen. Jeg har aldrig før spillet så stor en turnering på hjemmebane, så det var stort at træde ind i arenaen og mærke publikums støtte til os, siger Karabatic til TV 2 SPORT.

- Det er vigtigt at komme godt ind i turneringen. Vi ved, at det altid er svært at starte. Man er lidt stresset og nervøs, og mange nye spillere har måske aldrig spillet så stor en turnering før. Men vi gjorde det nemt for os selv.

Oven i storsejren fik Frankrigs træner Didier Dinart sendt samtlige spillere på banen. Faktisk fik alle spillere minimum 17 minutter i arenaen, og det betyder meget, mener Karabatic.

- Det var vigtigt for os at give spilletid til alle. Alle får så chancen for at komme ind i turneringen og score mål, så stressniveauet falder, og de er klar til næste kamp, siger Karabatic.

Frankrig spiller igen fredag, hvor det gælder Japan.