Det skal du vide om VM i dag: Dansk modstander svækket og fransk opvisning

En målmandspræstation i absolut verdensklasse, svækkelse til dansk modstander og enige eksperter. Få dagens vigtigste VM-nyheder her.

Se her, hvordan TV 2 sender fra VM i Frankrig

VM er igang. Og som forventet var det værterne, der kom bedst fra start. 

Foran mere end 15.000 festglade franskmænd i Accor Hotels Arena i Paris udspillede Frankrig de panamerikanske mestre fra Brasilien med 31-16. 

Vi er nået til slutrundens anden dag, og det bliver en dag med fuldt spilleprogram. 

Men før dagens kampe går igang, så afholder det danske landshold deres første pressemøde ved turneringen, hvor vi får svar på, hvor de danske spillere står før fredagens kamp mod Argentina. 

Du kan se pressemødet fra klokken 10 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. 

De vigtigste nyheder

Det var særligt én mand, der tog opmærksomheden, da de forsvarende verdensmestre ydmygede Brasilien i Accor Hotels Arena.

Værternes målmand Thierry Omeyer skulle bare bruge en halv time på at vise, hvilket niveau han er på under slutrunden. Ikke nok med, at han havde en imponerende redningsprocent på 67, så stod den 40-årige målmand også for kampens detalje, da han leverede en vanvittig assist til fløjspilleren Luc Abalo. 

Hvis man spørger TV 2 SPORTs eksperter, så var det forventet, at de franske værter kom flyvende fra start. Faktisk så er eksperterne enige om, at de må være favoritter til at gå hele vejen. Eksperterne mener også, at Danmark kommer til at spille med om medaljerne. 

Og vejen til medaljekampen for de danske håndboldherrer blev onsdag en smule lettere, da det svenske landshold måtte meddele, at storskytten Johan Jacobsen ikke er med mod Danmark på grund af en hovedskade. 

Franske Thierry Omeyer ramte overliggeren på det tomme mål - Luc Abalo fulgte op og scorede.