Norsk VM-helt er blevet et hit på de sociale medier: - Jeg har vel fået 100 anmodninger

Thorbjørn Bergerud blev en populær skikkelse i Norge efter semifinalen, hvor han diskede op med en afgørende redning på straffekast.

Begejstringen var ikke til at tage fejl af i AccorHotels Arena, da norske Thorbjørn Bergerud fremtvang forlænget spilletid i semifinalen ved at redde et straffekast i sidste sekund. 

Men det var ikke kun i den store arena i Paris, at begejstringen var stor. Også på de sociale medier stod folk i kø for at hylde den 22-årige målmand, og det var ikke noget, som nordmanden var vant til. 

- Det var kaos. Der var mange beskeder, det er der ingen tvivl om. Det er stort, siger Bergerud til det norske medie adressa.no. 

- Det er nyt og en oplevelse for mig. Men igen; det er vanvittigt sjovt og hyggeligt med alle de beskeder og tilbagemeldinger. Det er utroligt sjovt, egentlig, siger TTH Holstebro-keeperen. 

Hvor mange venneanmodninger har du fået? 

- Det er vel omkring hundrede eller sådan, lyder det fra Bergerud. 

Man skal heller ikke lede længe på de sociale for at finde adskillige lykønskninger til den unge keeper. 

- Herregud, håndboldgutter! Helt vild præstation. Bergerud er min nye helt, skriver Anette Berge på Twitter. 

- Næsten 24 timer efter kampen er slut, er det stadig umuligt at tænke på andet end Bergeruds redning, skriver Hanne Aune Hoel. 

- Indtil for nylig var navnet Bergerud tilknyttet Innsbruck og skihop. Ikke længere!, skriver Sigbjørn Vedeld på Twitter med en henvisning til den legendariske norske skihopper Per Bergerud.