Præmier, regler og alt du skal vide om Vores Træner

I løbet af foråret vil TV 2 SPORT hylde alle de passionerede trænere, der knokler rundt om i de danske håndboldklubber i konkurrencen 'Vores Træner'.

'Vores Træner' er en konkurrence arrangeret af TV 2 SPORT i samarbejde med Santander Consumer Bank.

Formålet er, at du og dit hold kan nominere jeres håndboldtræner, hvis han eller hun gør en kæmpe indsats for klubben og fortjener et skulderklap. For at indstille jeres træner skal I som hold koordinere og indstille jeres træner samlet. Det gælder også forældre. Gå sammen som én stor gruppe.

I skal forsøge at beskrive jeres træner så præcist som muligt. Hvad er det, der gør ham/hende unik for Jer? Hvordan vil I beskrive den indsats, vedkommende yder i hverdagen? Det handler om at hylde jeres træner.

Indstil jeres træner ved at udfylde formularen her.

Når vi har modtaget jeres indstilling, vil vi efterfølgende kontakte den indstillede træner for at få samtykke til at offentliggøre tekst samt billede af træneren. Alle, der deltager i en video, skal ligeledes give samtykke til TV 2 SPORTS publicering af videoen. Derfor skal I sørge for at få samtykke fra alle medvirkende, inden I indsender videoen til os. 

Billede og video

Vi skal bruge et billede af jeres træner, og vi vil gerne have alle billeder til at matche hinanden så meget som muligt. Vi opfordrer jer derfor til at tage et billede af jeres træner, hvor han/hun står ved stolpen i et håndboldmål. Vi skal kunne se personen forfra, og vi vil gerne have billeder, hvor der ikke er alt muligt andet med.

Hvis I er rigtig kreative, så vedhæft en video fra kamp eller træning med jeres træner. BEMÆRK: Brug kun musik i videoen, som I har rettigheder til.

Konkurrenceforløb

Konkurrencen starter 23. januar og fristen for at indstille trænere er 9. marts 2018. Sørg for at send jeres indstilling i god tid - jo før I sender den ind, jo mere eksponering kan I nå at få på vores hjemmeside og i tv.

En fagjury udvælger herefter de 10 bedste indstillinger og i perioden 19. marts til 8. april åbnes der for brugerafstemning på sport.tv2.dk blandt de 10 trænere. Til sidst er det fagjuryen, der kårer vinderen, som offentliggøres i forbindelse med DM-finalen i maj.

Vores reportere og fotografer vil i løbet af foråret besøge flere af de indstillede trænere, og vi bringer en række af historierne her på sport.tv2.dk og i vores håndbolddækning på TV 2 SPORT.

Præmier

I år uddeles der præmier til top 3 i konkurrencen, men der trækkes også lod blandt ALLE indstillingerne om en gavecheck på 10.000 kr. til foreningen.

  • 1. præmie: Rejsegavekort til træneren på 10.000 kr. samt et træningssæt fra Select. Til holdet er der 15 håndbolde og et sæt drikkeflasker.
  • 2. præmien er et træningssæt til træneren, 15 håndbolde og et sæt drikkeflasker til holdet.
  • 3. præmien er 15 håndbolde og et sæt drikkeflasker til holdet.
  • Lodtrækning bland alle indstillinger: Gavecheck på 10.000 kr. til foreningen

Indstil jeres træner ved at udfylde formularen her.