Spansk KIF-stjerne bænket: - Ikke hvad jeg forventede

16x9
Det er ikke mange aktioner, som spanske Antonio Garcia har haft for KIF Kolding København. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Spanske Antonio Garcia har ikke haft en god første sæson hos KIF Kolding København, og dette kan ses på spillet.

KIF Koldings Københavns spanske venstreback har haft svært ved at finde sig til rette i klubben.

Antonio Garcia startede ellers sæsonen godt ud, men efter få kampe begyndte hans nivaeu at dale. Derfor måtte han tage til takke med en plads på bænken, hvilket han ikke havde regnet med.

- I de seneste måneder har jeg ikke fået mange chancer, og det er svært at hjælpe holdet, når jeg sidder på bænken. Det var ikke, hvad jeg havde forventet, siger han til JydskeVestkysten.

- Jeg kom hertil for at spille med om mesterskaber. Nu spiller jeg ikke, fordi jeg ikke har spillet på et højt niveau. Jeg nød det i starten af sæsonen, hvor folk kunne se lidt af mit normale niveau, men efter fem-seks kampe i ligaen spillede jeg næsten ikke.

Spanieren beskriver januar, som den værste måned. Han var alene, de trænede ikke så meget på grund af VM, og kæresten arbejde i København. Og det er måske en af grundene til, at hans spil ikke har fungeret.

Hver gang, jeg kun har spillet fem-ti minutter i en kamp, er det en skuffelse for mig.

Antonio Garcia, KIF Kolding København

- Hvis man er langt hjemmefra, og ens arbejde ikke fungerer, og man er meget alene, så er det hårdt. Men sådan er livet som sportsmand, og det må man acceptere.

- Jeg havde ikke forventet, at det ville blive sådan her. Det er hårdt for mig. Hver gang, jeg kun har spillet fem-ti minutter i en kamp, er det en skuffelse for mig, og jeg føler mig meget vred. For jeg vil så gerne hjælpe holdet, siger han til avisen.

Men det er ikke kun Antonio Garcia, som kan føle sig skuffet. Hele KIF Kolding København-mandskabet har ikke præsteret, og holdet må i øjeblikket indtage en syvendepldas med 22 point i 21 kampe. En af grundende til holdets manglende gode spil er et taktik-skift, som spanieren ikke synes om.

- For mig var det en fejl. Den dag, vi spillede uafgjort mod Midtjylland, brændte vi en masse skud fra seks meter, og alle begyndte at blive nervøse. Så tabte vi i Silkeborg, som har et godt hold. Så ville alle begynde at ændre det ene og det andet, siger Garcia til JydskeVestkysten og erkender, at der snart skal ske noget.

- Da vi begyndte at tvivle på det, havde alle deres egen mening, og det var i den bedste mening, men det er det, vi har en træner til. Nu skal vi stadig finde vores måde at spille på. Og det er ikke snart, men nu, mener han.