45-årig fysioterapeut kan ende på mål for BSV i skæbnekamp

16x9
BSV's førstevalg Søren Rasmussen får formentlig masser af spilletid mod Kadetten Schaffhausen. Andenmålmanden er nemlig klubbens 45-årige fysioterapeut. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Søndag spiller BSV en afgørende kamp i Champions League, men holdet er endt i en uheldig situation på målmandsposten.

De forsvarende danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg skal søndag spille en yderst vigtig kamp i Champions League mod schweiziske Kadetten Schaffhausen.

En stor opgave i sig selv, men også en opgave, der ikke er blevet mindre vanskelig af en skade til den normale andenmålmand, Sebastian Frandsen.

Han har brækket en knogle i hånden, og kan derfor ikke spille. Ifølge DR Sporten åbner det op for den 45-årige fysioterapeut Tom Jensen, der tidligere har stået på topplan. Han skal supplere det normale førstevalg Søren Rasmussen.

- Det er ærgerligt for Frandsen, og vi bliver mere skrøbelige inde i målet. Og det er jo en post, der skal fungere mod Kadetten Shaffhausen, så det bliver en udfordring og formentlig mange minutter til mig også, men det har jeg prøvet før, så jeg er optimist, siger Søren Rasmussen til DR.

Det bliver med andre ord nok kun i yderste nødstilfælde, at superveteranen kommer i kamp for de danske mestre.

Men skulle der komme en skade eller brug for behandling hos Søren Rasmussen, så er der ikke andet valg for klubben.

BSV har stadig muligheden for at gå videre i Champions League, men det kræver hjælp fra Barcelona, der skal slå polske Wisla Plock. Kampen mellem BSV og Kadetten Schaffhausen spilles søndag.